Problem 7 8 tl vermek değil bunu anlayamamaniza şaşıyorum. SGK çalışanlardan her ay minimum 400 kusur tl para alıyor, her yıl hastanelerin bütçesi bizim verdiğimiz vergilerden çıkıyor aldığımız tüm ilaçlardan + kdv alınıyor 3 4 tl reçete parası alınıyor geçin bunları tuvalette çektiğiniz sifonun suyunun vergisini ödüyoruz siz hala 7 ı tl nedir ki diyin birilerine cebini doldursun sonrada ben onu yaptim bunu yaptım desin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O her ay yatırdıgın parayla emekli maaşı alacaksın babanın hayrına yatırmıyorsun. Yav ark 7 tl ile devlet zengiz olmaz. Devletin verdiği hizmetin yanında 7 tl 10 tl çok küçük rakamlar siz sağlık sektörünü ne zannediyorsunuz acaba. Devletin ilaç veya muayeneden aldığı para ile doktorların maaşını ödeyemez. Gerçekten bu ceplerini dolduruyor dediğiniz kısımda ciddimisiniz.
geçenlerde bir muhabbet geçmişti doğru mu değilmi bilmiyorum, birisi işte kan ihtiyacı oluyor hastanede sgk yada bagkuru olmadıgı için ünite başı ciddi miktarlarda ücret ödüyorlar.
yani bizim bedavadan "bagış" adı altında verdiğimiz kanımız kendi ülke evladımıza satılıyormuş. hadi yapılan masraf vs varsa 3-5 kuruş alınsın anlarımda bu işi ticarete dökmemeli devletimiz.
umuyorumki yalan bir söylentiden ibarettir bu durum.
Hocam açıkık getirelim. Eğer hastanelere acil kırmızı kod ile gelmişseniz ve kan ihtiyacınız varsa ücretsiz karşılanır. Ama planlanmış bir ameliyet için kan ihtiyacın varsa kızılay satıyor yada aldığınız kan ünite sayısı kadar kan bağışı yaparsanız değişim yapıyor. Bunun devletlede alaksı yok. Olmayan şeyi ücretsiz veremez. Koca hastanelerde kızılaya bağış sayısı 30-40 ı geçmez. Ama bir amaliyatta 5-6 ünite kan gidiyor. Yani sizce bu denge nasıl sağlanmalı. Bir çözüm yolunuz varsa iletin bimere ilgilenen olacaktır.
7 tl mi? Günlük 300 tl olan odada kaç gün yatıracakları belli değildi. Madem 7tlye böyle bir muamele var bedava diye reklam yapmasınlar. Verelim parasını adam gibi ilgilensinler. 7 tl alıyolar diye mi yani 1 dk içinde yüzüme bile bakmadı doktor? Bu nasıl bi saçmalık lütfen az mantıklı olun ya.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devlet hastanesi sizden günlük 300 tl mi istedi? Pasrasını vererek hizmet görmek istiyenler için zaten özel hastaneler var neden devletten bekliyorsunuz onu anlamadım. Adanada ki bir beyin cerrahi doktoru günde 100 +?? fazla kişiye bakıyor. Yani siz nasıl bir hizmet bekliyorsunuz onu çözemedim. Sizinle 20 dk boyunca oturup konuşmasınımı? Dedikleriniz imkansız şeyler ark. bir insan günde 150 kişiye bakacak ama hepsine en az 20 dk ayırsın

ben her zaman diyorum buyrun çözüm üretin. Bir doktor günde 150 kişiden bir kişiye kaç dk ayırmalı bunun çözümünü yazın?