Hocam neden daha sağlam ve daha mantıklı bir proje yapmıyorsun

yanlış anlama bu tarz konular hoşuma gidiyor o yüzden takip ediyorum ama bu bilerek kendi ayağına sıkmak gibi birşey olsa gerek ne bileyim bana öyle geldi inşallah hedefine ulaşırsın
İnşallah hocam. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler
Emek ve zamanınıza yazık, o değil başka arkadaşlarda gaza gelip boşa zaman kaybedecekler. Üzülerek belirtirim'ki planladığınız deneme tamamen hayal .
ÇÜNKÜ : Bu tarz bir site'yi google, flu olarak algılar. Yani içeriği yetersiz, bağlantıları olmayan, s.medya'da ilgi uyandırmayan, backlinkleri olmadığı için ( bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim ) niteliksiz olarak nitelendireceği ilk aklıma gelen sebeplerdir.
EXTREM ÖRNEK : Ancak şu olabilir ; Kansere çare bulmuşsunuzdur ve tek sayfalık bir siteniz vardır çareyi tedaviyi anlatıyordur, işte o sitenin hiç bir şeye ihtiyacı olmaz otorite kaynak site olarak vurgulanır.
EK : Konunun can sıkıntısı kaynaklı troll olduğunu düşünsem de ciddiye alacak arkadaşlar için küçük bir bilgi olması için yazıyorum.
Sevgili hocam ;
Konu kesinlikle can sıkıntısı kaynaklı trol bir konu değil.
Düşüncelerinizi hakaret etmeden çok güzel bir şekilde yazmışsıniniz. Üstelik yazdiklariniza bende katılıyorum. Bundan dolayı yeni site açacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Benimkisi gerçekten deneme amaçlı. Diğer türlü çok site açtık ve başarılı olduk. Birde böyle deneme yapmak istiyorum.
Sitem sizin belirttiğiniz ekstrem örnek kadar iddialı değil ama konuyu okuyana bilgi verecek niteliktedir.
Sevgiler saygılar