Dün gece 2-3 sularında arkadaşımla birlikte bir şeyler atıştırmak için dışarı çıktığımızda nasıl olduysa zig zaglı yolda birden direksiyon hakimiyetini kaybettim. Hızım çok yüksek değildi, 3 kere aracı toparlamaya çalıştım ama olmadı malesef.

Kaza sonrası polis tutanak tuttu ve alkol yoktu. Araç ful kasko ve sigortalı, bugün ise kasko ile görüştük. Pazartesi günü karakolda işlemleri hallettikten sonra kasko, aracı garaja çektircek ve kontroller sağlanacak sonrasında ise araç perte çıkarsa kasko arabayı ödeyecek veya aracı yaptıracakmış.

Verilmiş sadakamız varmış, çok şükür ben ve yanımdaki arkadaşta çizik bile yok. İlk kazam olduğu için oldukça korktum, hala şokun etkisindeyim.

(Camın tuz buz olması airbag açılması)

30.10.2017 Güncelleme :

Dün sabah karakolda işlemleri hallettik. Polis, dikkatsiz sürüş nedeniyle 430 TL para cezası kesti.

Ayrıca kasko firması, aracı garaja çektirdi ve artık tüm işlemleri onlar halledecekler. Ek olarak birkaç gün içerisinde 15 günlük kiralık araç tahsis edecekler.

Garajdaki yetkili, aracın %80 perte çıkacağını söyledi fakat yine de eksper incelemesinden sonra durum netleşmiş olacak. Aracın bedeli 13 bin tl, bizim tespit ettiğimiz hasar ise minumum 8 bin tl, tabi motor da aşağı indiği için daha fazla da olabilir. İlerleyen süreçteki gelişmeleri de konuya aktaracağım.

*** Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese, tek tek teşekkür ederim.***