Bu konudaki şahsi görüşüm,
1. Yapımcı eğer ürününe güveniyorsa, isterse çoklu satış fiyatı 1.000 TL olsun yine de alıcısını bulur. Bu nedenle siz işinizi özveri ve profesyonelce yapar, kaliteli bir ürün ortaya koyarsanız, müşteri 150 TL vermek yerine 750 TL verir.
2. Taban fiyat konusuna şu şekilde olumlu bakıyorum ve kimi zaman üzülüyorum. Arkadaş belki haftalarca belki de aylarca emek verdiği scripti neredeyse 20 TL ye satacak konuma geliyor. İnanın ki bu fiyatlara bile zor satıyordur. Bu nedenle taban fiyat uygulaması ideal olacaktır. En azından taban fiyat örnek veriyorum 100 TL bile olsa, müşteri bir fiyata bakar birde ürüne bakar işine geliyorsa zaten alır.
Saygılar.
Size kesinlikle katılıyorum. Eski logo tasarım konumu güncelleyecektim fiyatlara bakınca 10 tl den iş yapılıyor. Bir de özgün çiziyorum deniyor.
Bundan dolayı konumu güncellemedim. Benim konumda da 10 tl ye logo vardı ama özgün olmadığı ve bir simge konarak teslim ettiğim yazıyordu.
Sizin de dediğiniz gibi yazılıma veya yapılan işe güveniyorsanız istediğiniz fiyata satarsınız. Bunun örneği bende sizin 2 tasarımınızı satın alıcam ama biraz daha zamana ihtiyacım var.
Gerçekten yazılımlarınız çok iyi ve benim projem için yazılmış gibi