Parayı kıstiktan sonra çalışanı nasil motive edeceksin bir personel isi seviyorsa maas azlığı gözüne batmaz işi eger sevmiyorsa söyle yapar mısın demen bile o adaa batıyordur ihtiyaci icin çalışıyordur
Yanlış anlaşılma olmuş. Asgari ücret sadece sabah gelip akşam çıktığı mesaisini doldurduğu için.
Yaptığı işe göre performans belirleme sistemi kurup prim ile maaş almasının sağlanması dedim.
Kendim hep bu şekilde çalışmayı sevdim(çalışan olarak) Genelde patronlarımda başta sevdiler sonra pek sevmediler iyi prim aldığım zamanlar. Çok para kazanmakta motive etti.
Benimde çalışanlarım olursa kesinlikle performansına göre maaş vermek isterim kendimde performansıma göre maaş almak isterim.
Başka bir örnek daha vereyim Adwords Hesap Yönetimi sabit %10 falan alır ajanslar genelde ajansına kalitesine firmanın bütçesine göre aşağı yukarı oynar bu oran. Ama aslında olması gereken performans sistemidir. 2 ajans düşünün aylık 100K bütçeniz var birisi 200k ciro yaptırıyor diğeri 300k ciro yaptırıyor. Ama 300k ciro yaptıran %20 isteyince ooo herkes %10 danışmanlık ücretine yapıyor. (yaklaşık aylık 10k ya yapıyorlar) sen ise %20 istiyorsun (aylık 20k)
ama bunu firmalarda çalışan bazı kafası çalışmayan yöneticiler size vereceği aylık 10k parayı dert ediyorlar 100k paradan oluyorlar aylık.