Kazanırsın fakat ;
Para harcamadan para kazanamazsın.Hele tek başınaysan kesinlikle başta sermayen olacak.Yapacakların basit ;
Rakip analizi yapmak
Hit getirecek kelime konu bulmak
Konuya hakim makaleci bulmak
Günde 2 makale yazdırmak ve paylaşmak (ciddi zaman gerekir kelime sayısı verilmemeli konuya göre 300 de olabilir 1500 de)
Sosyak medyada aktif olmak ( Reklam ile takipçi kasmak )
Her ay düzenli tanıtım yazısı yayınlatmak (çöplük sitelerden değil az link çıkışı olan yerlerden)
Bunlar için cebinde başlangıçta 2 bin liran olsun.Daha sonra aylık minumum 300 lirayı gözden çıkaracaksınız.Bakın bakalım 6 ay sonra nasıl hitleniyor siteniz.Adam gibi tema ve reklam yerleşimi'de oldu mu tamamdır.Sermayen olsa ben yapacağımda işte malesef sermayem yok.En çok para tanıtım + makale + reklama gidiyor.Makale başlı başına büyük paya sahip.
Not : Şimdi bu yazdıklarıma karşı çıkanlar olacaktır fakat 2014-2015 yıllarında değiliz.O yıllarda çok para harcamadan kazanmak mümkündü.Ama şimdi mümkünatı baya zor.Neden çünkü rakip çok.O kafayı oynayan sitelere bakın bakalım ne zaman açılmış.Çoğu 2014 ve sonrası...Yani zamanında treni yakalayan yakaladı.Şimdi iş paraya döndü.Nasıl ki youtubede ilk çıkanlar fenomen oldu web işinde de aynı...