editoralp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar 2016 ocak ayında unuttuğumuz bir borç çıktı ortaya. İş Bankası'ndan 600 TL civarında katlanmış bir kredi kartı borcu. Bunun ödemesini 2017 temmuzda yaptık ve 0'ladık. Fakat takibe düşmüş, avukata gitmiş kısacası kredi sicilime bir hayli vurmuş. Şimdi kredi kartına ve krediye başvursam oto red alıyorum. Acil nakit ihtiyacım cıkıyor ortaya hani kredi notuma bakıyorum 1400 civarında. Kredi kartı vermemeleri olağan bir durum değil. Banka sicil affı durumu gelmişti bilirsiniz ki, Bundan 6 ay dolması gerekiyor falan gibi bir muhabbet vardı. 6 ay dolunca kart borcumu 0ladım. Yani bankalar ile hiçbir türlü işim olmadı. Hesaplarımdan 3-4k arası para girişi oluyor ve e o kadarda faturalar ödemeler aktarımlar oluyor. Ama enpara.com cepteteb aktifbank vs hiçbiri kolay kredi yöntemleriyle kredi vermiyor. Kredi kartı da alamıyorum. Bu kredi kartı yüzünden sicilim bozuk sanırım. Bunu düzeltmem için bir şansım var mı? Kredi kartı al kullan düzelir 6 aya demeyin, çünkü kredi kartı da oto red yiyor. Özellikle hesap kartımdan sürekli alışveriş falan yapıyorum 1400 civarında kredi notum. Ama hiçbir şekilde onay alamıyorum ne kredi, ne kredi kartı... Bunu nasıl çözebilirim.? Uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var. İş Bankası'nı arasam çözerler mi? Sicil affı gibi durum var sanırım. Borcum 3 aydır kapalı suan aktif borcum da yok. 5 yıl beklemem mi gerekiyor sırf 600 TL borc ıcın. Fazlasıyla kapattım bu borcu şubeye mi gitmem gerek? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Benim kredi çekmem lazım sırf bu yüzden cekemiyorum.
https://webapp.akbank.com/Direkt-Kre...FUkQ0wodGhYCmg

Buradan başvuru yapın hocam. Sağda solda sürekli reklamları vardı, dur başvurayım dedim. Kredi notum 989 bu arada. Onaylandı. 1.500 TL limit vermişler.

Çok şaşırdım. Denizbank ve Garanti Kredi Kartlarımda var halbuki