Kocaelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çalışma olmamış sırasıyla eleştireyim.

3 bloklu tasarımlar ağırlık olarak 2005 ve 2007 arasında phpfusion isimli yazılımlarda ve wordpress öncesinde popülerdi bu sitenin 3 bloklu olmasının kalabalıktan başka hiç bir avantajı yok saçma bir çıkış cümlesi olmuş (bunu çalıştığımız müşteri deneyimleri ve seo açısından doğrudan söyleyebilirim).

Para Makinesi kimse bu şekilde reklam vermez çünkü karmaşık yapılardan reklam dönüşüm oranları çok düşük oluyor ve reklam alanları üzerine düşünülmemiş.

Loginden sonra bir yerin renginin değişmesi + bir özellik değil bunu standart bir frontend kodlama yapan birisi rahatlıkla yapar.

Yelpaze kısa yol menüsü daha estetik olsa belki 1 puan verebilirdim ancak eski sitelerdeki javascript saatleri andırıyor bana.

materalizeden kastınız http://materializecss.com/ ise tasarımın şuanki halinden daha kolay bir şekilde bootstrap yada materializecss ile kodlanabilirdi bu konuda direk bahane üretmişsiniz.

Kişisel tavsiyem var olana yeni birşeyler eklemek yerine gerçekten düşünerek ve harcadıgınız emek boşa gitmeyecek şekilde kendinize yol haritası çiziniz domainin tk olması, tasarımın bu denli kötü ve içler acısı olması yazılım yada tasarım ekibiniz olmadıgını, projeye hiçbir değer vermedinizi gösteriyor .

Gelelim oracle meselesine eski deneyimlerime göre cpanel üzerinde oracle ciddi sorunlar çıkartmıştı tabi siz oracle'nin hangi ürününü kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak her ne kadar MongoDB NoSql şu sıralar favorim olsada mysql türkiye şartlarında bir seri ilan sistemi için fazlasıyla yeterli (Hoş mysql de bir oracle ürünü).

Şahsi tavsiyem ciddi yükleri kaldrabilecek gerçek bir ürün ortaya koymak istiyorsanız Kemal Ogün IŞIK'ın https://hurriyetlabs.com/50-milyon-z...k-d92100c33c9e yazısını okumanızı tavsiye ederim.
İşte istediğim ve beklediğim öneri ve iş bilen birinin tavsiyeleri. Öncelikle teşekkür ederim. Lakin amacımı detaylı olarakı anlatmaya kalkar isem sayfalar yetmez. Ben sadece şu anki seri ilan ve e-ticaret yazılım tasarım ve satışlarına ( Daha doğürusu piyasadaki vurkaççılara darbe vurmak) dur demek istiyorum. Para kolay kazanılmıyor. Elimdeki olanaklar ile en kaliteli işi en makul seviyede sunmak istiyorum. Fikirlerinize sonuna kadar katılmakla beraber orta gelirli bir kesime hitap edebilecek fikirler değil enazından şimdilik benim açımdan.