Mukavvim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok çalışması gerekir dediğin gibi. Arkadaş gaza gelmek için yorum bekliyor, ümit verip ileride çok çaba sarf edip bir şey elde edemedikten sonra moralleri bozulmasın bence.

Türkçe sitede tbm ortalama 0,35 krş iken ayda 8.000 TL kazanması hakikaten zaman ve ekip çalışması gerekli diye düşünüyorum.
hocam boşa uğraşacak ise zaten hiç başlamasın daha iyi, önemli olan konu doğru alanı bulup azimle yılmadan çalışması, benim bir arkadaşım bi halt anlamazdı siteden miteden, sonradan nerden kafasına düştüyse yok şöyle yapacam yok böyle yapacam derken bir site açtı, acaip verdi kendini buna ve biz adam kafayı yiyecek derken şuan 1 siteden 2-3 bin arası kazanıyor, sitesi de zaman geçtikçe popüler olma yolunda, o sıfır bilgi ile 2 yılda bu hale geldi ve gidiyorken bazı şeylerin imkansız olduğunu söylemiyorum şahsen, doğru alan, doğru ekip ve doğru iş yapılırsa hiç bir sıkıntı olmaz
insanlar neye aç ise o alan en doğru alandır, yok teknoloji, yok yemek sitesi falan öldü gitti bunlar, öldü derken sürü ile gani gani site var, iş zor yani..... açlık nereden başlıyor? dünya nereye kayarsa o tarafta bir bilgi açlığı oluşur her zaman, mesela şuan Türkiye'nin en çok bilgi açlığı noktası nedir dersek bana göre coin alanlarıdır, şuan bir kaç coin haberi yapan site var ama bu yetmez, şahsen benim vaktim olsa coinler ile alakalı bir site açarım, ilerleyen zaman içerisinde eğer coinler ile alakalı yasaklama gelmez ise sadece coin haberi yapan kişilerin siteleri bu işle uğraşan kişilerin en uğrak yeri olacaktır, bu da büyük bi getiri getirecektir, ama maalesef şuan site ile falan uğraşacak zamanım yok