selcuksepetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Matematikle fazla aram yok hocam bi bu sene dgs için çalıştım bu bolum cok zor geçer sanirim siz geçiş yaptiginiz da kaç dersiniz muaf olmuştu hocam?

Anladim hocam başka bi üniye bölüm degistirerek gitme şansımız var mı?

2016 kpss den ufak tefek bi puan almıştım fazla anlamadigimdan hiç atanmak için başvuru vs yapmadim sizin bilginiz var mi özet geçebilir misiniz
benim bildigim onlisansdan ornegin tapuya atananlar iyi ki boyle yaptik lisans mezunu olsak kadro falan hakgetireydi diyorlar. sonradan da aof vb. lisans bitirip yukseliyorlar. onlisans mezunuyken kpss yarisini kazanmak cok daha kolay.
ornegin alternatiflerinden biri bilgisayar ogretmenligi. kesinlikle tavsiye etmem. ben ogretmenim. 89 son puan. lisans kpss egitim bilimlerinden 89 hic kolay puan degil emin ol. ben essek gibi 1 yil calistim ( odtu kazanmis adamim ) ona ragmen 2010 kpss kopya skandalina gelse de 74 aldim. gelmese 82 alabiliyordum. egitim bilimleri kpss normal bir sinav degil. eleme yapmak icin sinavin kendi icinde dunyadan kopuk denilebilecek bir mantigi var.
sana son diyebileceklerim bunlardir. lutfen bu konuyu r10 disinda memurlar.nette de ac sor. oradakiler isin kurdu olmustur. kamuda calisacaksan durum budur ki bence calis.