Çoklu kategorideki ilan sistemlerinin en ciddi handikaplarından birisi ilan arama sorgu yapısıdır. Düşünün sitede anlık 10K kullanıcı var ve bunların 5k'sı aynı anda ya'da birkaç saniye aralıklarla ilan araması yapıyorlar. Oracle hakkında en ufak bir bilgim yok bu sorguları nasıl nereden döndürür ana yapıya bu sorgularla ne kadar yük bindirir bilmiyorum, ama siz bu soruna en baştan çözüm üreterek başlamalısınız diyebilirim.
Sırf bu döngüler için zaten oracle düşündük yaptık. mysql veya mysqlli bu döngüleri kaldırabilecek çapta değil. Ha veritabanımız oluşmuş ve oturmuş durumda her türlü fişek gibi çalışıyor. Sıra sizlerin tavsiyelerinde ve görsel kısımda.
Arkadaş külhan ağası edasıyla "Hayırdır" diye pm atmış.. bukadarla durur mu? yapıştırmış postu: nooldu 3 bloklu site bulamadın mı?
Valla aratmaya bile vakit bulamadım uğraşacak bir ton işim var ama ben kabullendim. dünyada teksin büyüksün reyiz!
Sana bir PM daha attım. Hadi bunuda lanse et foruma. PM ne demektir. Özel demektir. Ha sen özel in anlamını bilmiyorsan demekki arkadaşlarına yatak odanı bile anlatıyorsun mantığı ortaya çıkar ki ben nezih bir insanım 50 yaşımdayım bu yaşıma kadar 50 kere küfür veya hakaret etmemişimdir. Lakin cahil cühela ile dalga geçmeyi severim ayrı konu.