3 gün önce alınan 6 yıllık domain

ben domain konusunda yenisin demedim zaten script vs. Yazılım konularında dedim. Vay be gençlik...
R10 a seni nasıl kabul etmişler anlamadım. Aslında her siteye sen gibi bir makara lazım. Koca facebook Dates inden bir anlam çıkartabilirsin umarım. İyi bak takip et. 2025 de son muş belki boşa düşer alırsın.
Ha unutmadan şu anda sen gibi gençlik hala boostrap ne demek diye wikipedia ya bakarken ben responsive ide çöpe atıp materialize çalışıyorum artık
https://www.r10.net/script-satisi/175...r-yaninda.html
Anlayacağın çamur at izi kalsın mantığı ile bilmediğin konularda ukalalık yapmak yerine büyüklerine saygın olsun ki büyüklerin de seni aha böyle yerin dibine sokmasın ağabeylik yapsın KAPİŞ GENÇLİK.
Mobil uyumlu değil niçin?
Not da belirttiğim gibi arkadaşım yapım aşamasında henüz MOBİL için materialize düşünüyoruz o yüzden fikir almak istedik.
3 blok sistemli olmayan web sitesi var da benmi bilmiyorum.
E hadi bekliyorum benim yazılım harici 3 blok lu web sitesi gösterecektin

Yanlış anlama da hani bir yaşındaki bebekler yeni dillenir, karpuza başuk sineğe bili bili derler ya onlar gibisiniz, seviyorum sizleri

3 gün önce alınan 6 yıllık domain

ben domain konusunda yenisin demedim zaten script vs. Yazılım konularında dedim. Vay be gençlik...
Sen ICAAN yönetmeliğini bilmiyorsun anlaşılan. Bir domain yenilenmeyip parkingden düşünce Dates sıfırlanır. Sanki ilk kez alınıyorrmuş gibi created verir. 6 yıllık domain 3 gün önce alındı ya demekki 1 yıl daha yenilemişimdir demektir. Yenilemeseydim 42 günlük parking den sonra boşa düşecekti alan şahsın Dates inde created 2011 değil 2017 yazacaktı. Çocuksunuz hepiniz afedersiniz de boş beleş konuşmaktan başka bir halt bildiğiniz yok.