Her konuda tek tek yazmak beni uğraştırıyor o yüzden DH forumda yazdığım bir yazıyı alıntı olarak ekliyorum.
Aşşağıda alıntı olarak eklyeceğim durumun TT tarafından yapıldığı düşüncesindeyim .
Şu an düzeldi bir sorunum yok ama 1 ay sonra gene 1 hafta kopma olarak sorun karşıma çıkacak .

Alıntı
Merhaba arkadaşlar.

Bana yardımcı olacak, yol gösterecek biri lazım .

Benim sorunum sürekli internet kopması . Olayın ilk başına döneyim .

Oturduğum bina 6 yıllık ve 5 yıldır ben bu meskende TTNET, SUPERONLİNE, VODAFONENET kullandım ve bir kez bile çağrı merkezi aramadım, ne pingim nede hızlarda bir sorun yoktu .

En son vodafone kullanırken hiç bir sorunum yoktu 10 mbit hız alıyordum ve hiç bir kesme biçme elleme olayı olmadan direk TÜRKNET'e geçtim. Hiç bir kesinti olmadan internetimi kullanmaya başladım . Fakat TÜRKNET'e geçtikten 3 gün sonra kopmalar başladı . Bu kopmaları düzeltmek için 2 ay uğraştım hergün telefonda konuştum, hergün destek talebi açtım. Dış hattı kontrole gelen ekiple 20 kez görüştüm ve dış hatta sorun olmadığını söyledi . Bu arada türknet suçu benim iç tesisat veya modemde buldu Modemi değiştim sonuç aynı falan filan derken hızımı 7 mbite sabitlettim . 2 ay savaştıktan sonra internetim normale döndü .

4-5 Aaydır sorunsuz kulanıyorum, arasıra download ve ping hızımda yükseliş ve düşüşler olsada hiç kopma yaşamadım . Ama şu son 1 haftadır yine kopmalarım başladı hızımı ölçtüğümde 9 mbite çıkıyor . 3-5 telefon görüşmesinden sonra hızımı 5 mbite sabitlettim. Ama yine kopma yaşıyorum . İç hatta sorun olduğunu sanmıyorum . Kopma olduğunda modeme baktığımda DSL ışığı sönmüş oluyor . Kapattırıp TTNET abonesi olacağım fakat 1 yıl sonra taşınacağım bu nedenle 2 yıl taahüt vermek istemiyorum ve şu an engelli tarifesinde en uygun interneti veren türknet.

Şimdi sorunu nerde aramalıyım 2 sıfır modem denedim modem kaynaklı olmadığına eminim . İç tesisatta sorun olsa 3 ay düzelip 1 ay sorun yaşamam ve turknete geçmeden önce 5 yıla yakın sorunsuz internet kullandım .

Artık müşteri hizmetlerinide aramak içimden gelmiyor, çünkü çok amatör ve çözüm sunamıyorlar .

Kapattırmakta işime gelmiyor varmı bana bir yol gösterecek .