Hocam memnunsan hiç karıştırma o işleri. Ben de böyle düşünüyordum ve birden "olm yıllık 100gb resellera 250 lira verilir mi?" dedim ve başka firmaya geçtim. Geçmez olaydım. Başıma gelmeyen kalmadı. Firmadan ayrıldığımdan beri 3 reseller 2 vds değiştirdim. Sonuç olarak cebimden 7-8 ayda en az 1k lira para çıktı. 25 sitem vardı yolun başında. Siteler para kazandırdığı için (en az 2k) sürekli telafi ederim 15 günde diyordum. Ama her geçişte 2-3 sitem patladı. Son firmaya gelecekken 20 sitem vardı, yedekleri firma kuracaktı. Ama milyarda bir görülen bir sorun yüzünden 11 sitenin yedeğini yüklemişler. Hepsi tamam deyip yedeklerim silindi. Şuan firmada 6-7 site var ama siteye giriyorum mutfağa gidip sandviç hazırlayıp döndüğümden yeni yeni açılıyor site.Optimizasyon yapılmış hali. 4 cpu, 10 gb ram. Yani işin komik tarafı kıçı kırık resellerda aldığım performansı alamıyorum. O siteler şuan aylık internet faturamı bile ödeyemiyorlar. Ya nerden nereye... Hizmetten memnun değilsen araştır ama aksi durumda otur oturduğun yerde.
Bkz. Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan da olma