Öncelikle kaza için geçmiş olsun can kardeşim. Ben kanser sürecini ve kanserin kayıplarını 1.dereceden yaşamış bir kardeşin olarak yazıyorum şimdi yazdıklarımı.
Bu hayatta ne olursa olsun neye inanırsan inan sınanırsın. Bu senin başınada gelebilir çok yakın bir sevdiğinin başınada. İnsan bu tarz durumlarda nasıl düşüneceğini şaşırıyor, kitleniyor olabilir.
Ama çoğu şeyin çaresi olan tek şey kendine inanman. Kanser çıkarsa ne olur? Hepimiz birgün ölecek miyiz? EVET.
Hasta olsanda olmasanda bunun en büyük çözümü moraldir. Çoğu yerde okumuş olabilirsin ama gerçekten moraldir. Kendine her daim güvenmeni, hayattan zevk almanı istiyorum senden.
Ben ki 6 ay arayla bu sene önce babamı kanserden sonrasında öz abimi kaybetmişken nasıl bitik halden topladıysam kendimi seninde aynı şeyleri hem ailen en çokta kendin için inanmanı istiyorum.
Sen kafandan bütün sorunlarını çıkardıktan sonra düşüncelerin kuş kadar hafifliyor her yaşadığından acısıyla tatlısıyla tüm hadiselerden zevk alıyor musun almıyor musun ona bakalım.

Kendine iyi bakman dileğiyle.