Korkmaz43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorun yeni politika ile gelmiştir ve tarafımızca çözümü bulunmuştur ve iş alımları tekrar aktif edilmiştir...
Facebook İnstant Articles Kurulumu Sağlanır.
Wordpress, Blogspot, Script Sitelerinize kurulum sağlıyorum tamamen hazır şekilde tarafınıza teslim ediyorum.
Fiyat:60 TL (Sabit Fiyat)
Kurulumun yarısını yapıp hata alıyorsanız veya reklamlar çıkmıyorsa ücretli destek veriyorum hataya göre bir fiyat çıkarıyorum hatayı giderdiğim vakit ödemeyi alıyorum.
Whatsapp : *********
Refaranslar;
ice2berg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instant articles konusunda aklıma takılan soruları sordum saolsun hiç çekinmeden yardımcı oldu her soruma sabırla cevap verdi. Gözü kapalı çalışabilirsiniz.
never_fear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gözümüzden kaçan birşey arkadaş sağolsun hemen halletti. Bilgili bir arkadaş bu konuda tavsiye ederim. Saygılar
bykadironal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni kurulan Facebook Instant Articles sistemini sanki yıllardır biliyormuş gibi bir adam r10'un Mark Zuckerberg'i.Sanki sistemi kendi kurmuş gibi hataları giderdi.Çok profesyonel bir adam.Her işlemine referansım Çok teşekkür ediyorum hocam tekrardan.
DKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı ilgili arkadaş.
AASUATES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş muhteşem gerçekten, başka da söze gerek yok. Artık facebook instant articles'dayım. %100 memnuniyet. Başka adrese gerek yok bence.
EgECyp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu piyasada işini layıkı ile yapan bulmak zor ve kendisine teşekkürler. her konuda üşenmeden büyük bir sabırlılıkla yardımcı oluyor gözü kapalı hizmet alabilirsiniz
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kısa bir süre içerisinde başvuru yaptı. Cuma günü başvuru yaptı ve Pazartesi sabah onay geldi. İşini iyi yapan bir kardeşimiz. Çok teşekkür ederim.