Muharip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Akbas;

Konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum, Foruma ilk başladığım da bir iş aldım, eviriyorum çeviriyorum yapamıyorum altından kalkamıyorum. HTML&CSS İşleri bölümünde bir arkadaş ile anlaştım kendisine aldığım ücretin yarısını ödedim, sonraki işler de iş bölümü yaptım hem bir şeyler öğrendim hemde kendimi geliştirdim. Masaüstümde notlar diye bir klasör açtım, çözdüğüm sorunları, nasıl çözdüğüme dair notlar tutmaya başladım. Buradaki etik bulmadığım kurduğun cümle, "Ben ücretli bir iş aldım, bunu yardım edin ki yapayım" Şimdi burada benim yardım edeceğim bir işten ücret alacaksın. Bu bölümde skype adresimi ekleyin dediğim herkese ücret almadan yardımcı oldum, hala da oluyorum. Ancak anlatmak istediğim b u bölümde bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluyoruz. Eğer benim anlatamıyorsam kusura bakmayın bu benim dil bilgisi eksikliğimdir. Yanlış düşünüyorsam forumu biraz daha tanımam gerekiyor.

Eğer düşüncelerim ve söylemlerim yanlışsa herkesten özür dilerim. ancak düşüncelerim bu yönde.
Tartışmaya gerke yok diyorsun ama güzel dostum bu yönde ilerliyorsun. Bu düşünceni ilk mesajda belirttin dimi. bende eyw dedim ve düşüncene saygı duydum birilerine göre bu konu yanlışmış deyip konuyu editledim.2. mesaja gerek yok cünkü bana söz hakkı doğuyor sonra sana vs.vs.vs. uzayacak.

Sana göre yanlışmış eyw oldu bitti. Bende 1250 liraya niche proje sattığım konu altında onlarca pm geliyor kimi zaman sıfırdan kelime analizi yapıp ücretsiz veriyorum. Sadece kelime için yine para alabilirim. Saçma sapan işler bunlar herşeye kafa takılmaz.