Ne zaman olur bilmem ama hedefim 10 K ya ulaşabilmek. Konuya giriyorum.
Sitemiz niche. Sektörü söylemeyeceğim Belki daha sonra. Dilimiz İngilizce. Yani hedef Global Dünya! @Akbas; Hocamın BU KONUDAKİ 11.10.2017'de başlangıç paketini aldım. 2 gün sonra skypeden görüştük. Kafamdaki sektörü söyledim. Sektürde ufak bir araştırma sonrası Fatih hocam hemen olur dedi. Güzelde bir domain bulduk. Domain şuan onda Hosting bende Serverime güveniyorum. Accık reklam yapayım. BU KONUYA göz atmanızı rica edeceğim. Aşağıda Spoiler şeklinde güncellemeleri vereceğim arkadaşlar. Hedef 10 K! Hemde ingilizce bilmeden. (Tabii duruma göre ingilizce öğrenmek gerekli olabilir)
Ayrıca arkadaşlar Spoiler harici güncelleme yapılacaktır.

25.10.2017
Sitemizi saat 22:45 de teslim aldım. Güzel iş çıkarmış. Kafamdaki soruları sordum. Adsense hesabım olduğu için bu konuda rahatım. (Allah'ım adsense hesabı alabilecek miyim? Allah'ım Allah'ım Sana geliyorum Ya Rabbi! ) Kodları daha eklemedik. Ama planlanan kodlar hazır ve nazır beklemede
Başlıkları sanırım yarın alıp makale yazdırmaya başlayacağım. Heyecanlıyım. Çünkü Sağlam proje olacağı kanısındayım.

27.10.2017 saat:15:29
Dün gece 20 küsür kelime geldi bana. Devamı gelecektir umarım. 100 kelime gelecek diye hanımdan zorla aldığım altını bozdurdum Bugün makale siparişimi verdim 7 gün içinde gelecek bakalım. Şimdi beklemedeyiz. Sonraki güncelleme makale geldiği zaman olacaktır.

29.10.2017 saat:15:35
Uzun Süredir İlgilenmediğim bir radyo sitesi vardı. Arada bir tıklama oluyor. Onu da aktifleştirdim. 2 Günde 1 makale gireceğim. Dün ilk makalemi girdim. Şuanda diğer makalelerimin gelmesini bekliyorum.

13.11.2017 saat:21:06
Gecikme için özürdilerim. Dün makalelerim geldi. dün ilk makalemi ekledim. Diğerlerini zamana yaydım. İki günde bir makale olacak şekilde ayarladım. Bugün adsense yerleşimini yaptım. yayınlanan makaleler 5 paravan blogda 1 sosyal medyada yayınlanıyor.

16.12.2017 saat:20:46
Gecikme için özürdilerim. Makale girmeye devam ediyorum. Baba adayı olduğum için ve bir kaç sıkıntıdan dolayı 15 gün makale girmedim. Günde 2-3 hit gelmekte. Fakat şuan tr den aldığım blogger site günlük 0.50 TL civarı bırakmaktadır.