tasarti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben komple başlıktan videodan ve içerikten hiç bişey anlamadım.

bizden yorum mu istiyon?
Seninle neden çalışalım yada niçin çalışma linki koydun detay yok.
Ayrıca kim kime ne tepkisi vermiş

bunları açıklar mısın lütfen. Beynim yandı

Şimdi ben sana şöyle açıklayayım;
Ben rap sanatçısı değilim. Ben yönetmenlik yapıyorum. Belirli sanatçıların müzik video klipleri, firmaların reklam çekimleri gibi gibi. Henüz film yok. Kimseye tepkimizde yok Sanatçının adı Tepki. Yönetmenliğini üstlendiğim bir video klibin tanıtım videosudur konuda yer alan video. Sizlerden video hakkında olumlu/olumsuz yorum istedim. Bir yönetmen ile veyahut görüntü yönetmeniyle niye çalışırsan benimlede o sebeble çalışırsın

fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videodan hiç bireşy anlamadım desem ayıp olurmu ?
Estağfurullah hocam, kısaca özet geçiyim. İzlediğin video bir rap video klibinin tanıtım videosu. Ben ise yönetmenliğini üstlendim. bu konuya dair görüşlerinizi istedim.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cok basarılı
Çok teşekkür ederim.

akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıktan ilk anladığım arkadaş o sese katılmış elenmiş bu sesi nasıl elerler gibisinden bir başlık sandım fakat sanırım arkadaş elenmemiş ordaki tepki ve mert'te videodaki arkadaşların adları sanırsam
Hocam şöyle, “Tepki” O Ses Türkiye’ye katılıp, belirli bir seviyeden sonra yarışmaya veda etti. Bizde kendisi ile bir video klip çalışması yaptık. O bu video klibin tanıtım videosudur.

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tepki, O Ses Türkiye yarışmasına katılan bir Rap sanatçısı arkadaşlar.

Arkadaşımız Mert ise Profesyonel Video Hizmeti (Kurgu, Çekim, Montaj ve Color Grading) sunuyor. Örnek bir çalışmasınıda koymuş.
Bilgilendirme ve açıklama için teşekkür ederim.

mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki birgün beraber çalışmakta nasip olur

https://www.youtube.com/channel/UCkC...m3sZuKbyPxTkMQ
İnşallah hocam, PM atarsanız görüşebiliriz iş için.

metinblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videodan hiç bir şey anlamayan sadece benmiyim
I ıh tek değilsiniz hocam Bi kaç üste bakarsanız anlarsınız. Karışıklık için kusura bakmayın