Bu virüsü bulmanız imkansıza yakın. Tam 5 kişiyle çalıştık kimse bulamadı, çünkü çok nadir çıkıyor virüs.
Benimde başıma geldi. Tüm wpyi yeniden krudum, tüm eklentileri kaldırdım, temayı değiştirdim ve host değiştirdim. Sorun ancak böyle ortadan kalktı.
O kadar içim aydınlandı ki

Hapı yuttuğumun resmiyetidir desenize, sadece hosting değiştirme ile mi sorun çözülüyor? Yoksa hosting firması ile görüşeyim?
Wp ve facebook üzerinden 2 kişiye gönderip hem onların tıklamasını sağladım hemde kendim mobilden tıkladım yalnız yönlendirme yapmadı. Yönlendirme yaparken ilk çıkan URL yi görebilsek buluruz. Kaynak kodunda hiç bir şekilde bulamadım, galiba sadece mobilde çalışıor diye masaüstünde kodlar gözükmüyor. Veya çevirmeli olarak 10'da 1 reklam kodunu gösteriyor olabilirler, detaylı kontrol etmek gerek. 3G Mobil veri ile deneyin derim genelikle bu tür reklamlar 3G Lerde daha yoğun yönlendirme yapar, daha sonra telefonunuzun geçmişine bakın yönlendirme esnasında ziyaret etiği siteleri görürsünüz o siteleri sayfa kaynagında aratarak bulabilirsiniz.
Kaldırdıktan sonra yeniden bulaşma ihtimali yüzde kaç olur acaba?