quite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış konusu size ait değilse kaldırmanızı tavsiye ederim. Çünkü burada herkes sizin geçmişinize bakarak ticaret yapacaktır. Ayrıca bu yazılımın admin panelini incelediğimde daha önce forumda ilan sistemi satan ve sonrasında destek sağlamayan, daha sonra da forumda banlanan türkweb sisteminin üzerinde oynanmış hali.
Türkweb in 250 TL ye satmış olduğu script bile sizin şu anda 5.000 TL dediğiniz scriptten daha üst seviyede. Yönetim panelinde üye paneli var. Mağaza ücretleri var vs. Vs.

Eğer script sizin se. Hayırlı müşteriler diliyorum. Admin tarafında çok eksikler var.
Yok script sizin değilse buradaki konu ile siz scripte referans olmuş oluyorsunuz. Bu da ilerleyen süreçte sizi rahatsız edecektir.
Merhaba,
Biz kimsenin emeğini şu soyle diye değerlendirmeyiz. Sizede tavsiye etmem. Türkweb beğendiysen gider ordan alırsın. Burada bir eleştiri yapacaksan yazılımda şöyle şöyle eksiklerinizi gördüm, diğer firmalar bu şekilde özellikleri daha uygun rakamlara verebiliyor gibi gerçek eleştiriler yapmanı öneririm. Haricinde Tüekweb reklamcılığından başka bir şey yapmamış olursun.
Fimonsoft firmasının çözüm ortaklarındanız. Konuda farkındaysanız firma ile görüşün diye beliryoruz. Bakmak isteyen geçmişimize baksın bizim geçmişimizden ne korkumuz ne de sorunumuz yok.
Fimonysoft firmasına referans olmasak zaten burada onlar adına konu açmayız.
Gereksiz yorum değil, varsa görüşünüz onları belirtin. Adamların harcadığı emeğe fiyat biçmek sizin haddinize düşmez. İşinize gelirse alırsınız gelmez ise almazsınız.