Değerli kardeşim geçmiş olsun.
Hastalık hastalığı ve panik atak bundan 2 sene önce bende de bulunan bir rahatsızlıktı. Bilmeni isterim ki hastahanelerden kaçarak bu rahatsızlığı yenemezsin. Korktukça daha da gelir. Tam aksine eğer korktuğun bir rahatsızlığın varsa her türlü tetkik yaptır. Sonuçlar temiz çıktıkça artık sende bu durumdan sıkılacaksın. Ve bir zaman sonra göreceksin Hastalık hastalığı gibi bir durum kalmayacak.
Ayrıca, internetten hastalık arama işini de bir kenara bırakmalısın.
Örnek vereyim;
Çok afedersin her zaman sıvı bir şekilde dışkılıyordum. Bunu internetten 1 ay aradım baktım. O kadar inanmıştım ki kolon kanseri olduğuma sevdiklerimle vedalaşacak duruma gelmiştim. Sonuç mu ? Sadece yoğurt yemem lazımmış. Bakterilerim azalmış.
Örnek 2;
Bir gün kemiklerim ağrımaya başladı. 1 hafta kadar vücüdum ağrıdı. Yine internete düştüm aradım aradım aradım. Kan kanseri, Kemik kanseri, İlik kanseri hepsi birbirine uyuyor. Sonuç mu ? Güneşe çıkmam lazımmış. D Vitaminim eksikmiş.
Örnek 3. Başım 1 hafta boyunca öyle ağrıdı öyle ağrıdıki internete düştüm. Sonuç kesin ölecem. Tümör var. Ağrı kesiciler falanda fayda vermiyor. Sonuç mu ? Gerilim Tipi Baş Ağrısıymış geçti.
Seninle telefonda görüşmeyi çok isterim. 0531 3241616 her zaman arayabilirsin.