Hemen ispat edeyim.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0160226-17.htm
Güvenlik hizmeti
MADDE 19 – (1) Alışveriş merkezinin otopark dahil her türlü bağlantı ve eklentileri ile giriş ve çıkışlarında 10/6/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve ilgili mevzuatı çerçevesinde özel güvenlik hizmeti sağlanır.

helal olsun hocam.
Sonuç değişmiyor ama avm'de böyle bir şey olmayacak anlamına gelmiyor bu. Kaldı ki bu tür olaylarda çoğunlukla bankalar müşteriye ceza faturası kesmiyor.
Ayrıca dediğim gibi olmaz dediğiniz yerlerde olduğu için ve attığınız mesaj da bilmediğimiz konularda yorum atanlara kızdığını söylediğin için düzeltme yapmak istedim. Ben kaldı ki güvenlik firması olmaz diye bir şey de demedim ama sorun yok.

Yanlış anlamışın gibi mesajı veya yanlış yerden bakmışın gibi. Dert değil bilmeyen arkadaşlar için bir bilgi kaynağı olmuştur.

İyi çalışmalar.