ypcali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresi : teknolotif.com ve forum.teknolotif.com (14 bin üye mevcut forumda)
site için istenen fiyat : 400 tl ( pazarlık var)
sitenin aylık getirisi: +150 tanıtım yazısı ve reklamlarla ( açıldığından beri +2000 tl kazandırdı )
sitenin açılış tarihi: 21-02-2017
kategori, sitenin içeriği nedir: kişisel - teknoloji - oyun
günlük hit sayısı: +300 ( geçen aylarda +1000 idi ilgisizlikten düştü )
ziyaretçi kaynağı: %70 google - %30 youtube
domainin yaşı ve pagerank değeri: seneyi doldurmadı - 17k alexa ( 4k da idi ilgisizlikten arttı )
site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle
hosting dahil midir: dahil
banlı olduğu sponsor var mı: yok
banlı olduğu arama motoru var mı: yok
kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

forum üzerinden ve site üzerinden verilen link kısaltmalarla 1193 tl kazanmışım https://i.hizliresim.com/ey3zaz.png
forum üzerinde kayıtlı 14.664 üye var. League of legends kategorisi çok aktif idi 281,923 - 218,109 görüntülenmeli konular mevcut zaten her kategoride aktiflik gösterilmedi eğer gösterilseydi daha yüksek gelir elde edilebilirdi. Alacak kişi üyeleri yönlendirebilir ve forum aktifliğini arttırabilir.
Site çeşitli kelimelerde ilk sayfada hatta ilk sırada yer alıyor kelimeler : Ip hack lol , lol ip hack , league of legends ip hilesi , league of legends rp hilesi , lol hileleri ,minecraft premium hesaplar 2017 , lol script , brazzers premium , brazzers hesap
forum ve site ile ilgilenilirse çok güzel işler ve gelir elde edilebilir ben sınava hazırlanacağımdan dolayı satıyorum harçlığımı buradan çıkarıyordum öğrenci olduğum için geliştirilebilir
satiş güncel