Benim karşılaştığım sorunlardan üzerinde en çok uğraştıüım sanırım linkler oldu. Önemli noktalardan biri img etiketlerinin p veya başka etiketlerin içinde kalmaması. Bu uyumsuzluk oluşturuyor. Aynı şeyi linklerde gördüm. Sorun şu ki; Instant Articles asist gayet iyi ama bu konuda açık bir uyarı yapmadılar. Linkler hata verdikçe sorunu başka yerlerde aradım. Özellikle tel:// linkleri kullandığım yerlerde sorun yaşayınca sorunu tel protokolü ile ilgili zannettim ve onun üzerine araştırmaya yönlendiğimden zaman kaybettim. Sonra bunların etrafındaki p etiketlerinden kurtulunca hatalar kalktı.

Bir sorun daha yaşadım, çözüm bulamadım. Asiste eden editör bazı içeriklerimde tekrar eden cümleler olduğuna dair uyarı gönderdi. Halbuki içeriklerimde öyle bir şey yoktu. Facebook'da render edilmiş içeriklerde render esnasında sorun olmuş olabilir diye, oradaki çıktılara baktım, orada da sorun yoktu. Verdiği hata da kendiliğinden düzeldi. Asist alan olduysa ekran görüntülü anlatım yaptıklarını bilir, o sebeple kendi içeriklerimden bazılarını hakikaten de terar eden cümlelerle gördüm ekran görüntülerinde. Aslında öyle bir şey yoktu. Zannediyorum render simulasyonunda bir sorun olmuştu.

Başına gelen olursa diye iki meseleye değinmek istedim.