Şahsi fikrimdir ve bu tarz magazin temalardan çokça deneyim edinmiş biri olarak kesinlikle başarılı bir tema. Related Posts kısmında background olarak öne çıkarılmış görsel açma/kapama seçeneği sunulabilir ayrıca arşiv sayfalarındaki görsel boyutlarının yükseklikleri biraz daha büyük olabilir ve resimler ortalanabilir. Başarılar..
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, Related Posts kısmının arkaplanlarını kategori renkleri yaparak temayı griye boğmaktan bir nebze de olsa kurtardım gibi, önerilerinizi dikkate alıyorum
Merhaba, öncelikle elinize sağlık çok güzel tema olmuş.
Şayet güncelleme yaparsanız bir kaç tane nacizane tavsiyem olacak;
1- Footer sağ divde bulunan tags kısımları bence olmamış. Tüm kurumsallığı bozmuş.
2- Site içerisindeki tüm görseller aynı boyutlarda olsun. Yani orantılı olarak büyüsün veya ufalsın.
http://prntscr.com/h0xl3h Mesela kullanıcı siteye sadece 400x600 px boyotunda footoğraf yükleyecek ve sitede çıkan yere göre 200x300 vs gibi orantılı ufaltılacak ve bu şekilde görüntülenecek. Bu linkteki yere ekstra uğraşiıp yatak bir fotoğraf koyması lazım. Ayrıca sanıyorum üstüne başka bir post gelince o post yan tarafa geçecek ve yatay fotoğraf kare alanda kötü gözükecek. Anlatabilmişimdir umarım.
3- Anasayfada başlık altında özet yazı çıksa mesela 190 karakter sınırı koysanız, yazı içierisndeki ilk 190 karakteri otomatik buraya çekse? (bu şekilde de güzel ama vbelki olabilir ama tam tersi direkt siteyi de boğar, çok karıştırır belki bilemedim. )
4- Yazı altındaki ilgili yazılar kısmının rengi gri olmamış. Ansayfada ki gibi her kategori hangi renkteyse o renklerde olursa güzel olur sanki.
5- Yorum ve üye kısmında captcha ekleyerek biraz daha güvenli kılabilirsiniz.
6- Üye olma sayfasını sanırım değiştireceksiniz, bu şekilde kalmayacak?
7- Yazar sayfasında da görseller yatay çıkıyor ve bir şey anlaşılmıyor

Yine aynı şekilde etiket kısmında da çıkan sonuçlar yatay
Son olarak tekrardan elinize sağlık. Oldukça beğendim temayı. Uzun zamandır bu tarz bir temaya denk gelmemiştim.
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, tavsiyeniz üzerine ilgili yazılar kısımlarının arkaplanlarını kategori renklerine çevirip biraz gri rengi azaltmış oldum temada

Tüm güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler, resimler için optimizasyon kısmına daha çok kafa patlatıp her alana uyguladım ve dediğiniz gibi her alana özel resim boyutlandırması yaptım zaten, sadece bu geniş post alanlarındaki resmi ortalama konusunda kararsız kalmıştım onu ortalarım dediğiniz gibi tamamdır diye düşnüüyorum

Yorum kısmına özel şeyler yaptım aslında ama e-posta ve isim alanlarını ikiye bölüp tek sectiona kaydıracağım şimdi en azından sonraki güncellemeye kadar iş görür diye umuyorum

Üye olma sayfası için şuan birşey düşünmedim, wordpress`in kendi üye olma ekranı yeterli olur diye düşündüm ama talep gelirse giriş ekranı gibi jquery overlay içerisine üye olma formu koyup özelleştirebilirim güncellemede
tema çok iyi olmuş emeğinize sağlık. themeforest'e kabul edilebilir bi tema. tema ile ilgili gelişmelerden, themeforset kabul sürecini ve satış sürecini de paylaşırsanız burdan herkes için faydalı bir başlık olacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, inşallah kabul görürse seve seve
stil harika hocam resimleri daha çok parlak colorfull ve sönük kırmızı tonlarında kullanın tavsiye olarak
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, içerikleri şuan komple değiştiriyorum, daha canlı şeyler koyacağım
Başarılar ay içerisinde bende themeforest'a bir tema göndericem bu yüzden rakibiniz olsamda yapıcı eleştirilerde bulunmak istiyorum.
Siteye ilk girişte karşımıza çıkan kısım çok hoş çok kaliteli ve özgün olmuş ancak aşağıya indikçe temanın kalitesi düşüyor özellikle footer ve bir üstündeki alanda kalite yerlere düşüyor. Stories güzel ama mantıksız geldi bana son yazılar yerine başka bir algoritmadan çekilse daha iyi olur. Çok fazla zorluyacaksa son düzenlenen yazılar olabilir üstüne geldiğinde güncelleme notu gözükür vs ama son yazılar mantıksız. Yazı içinde sağ ve sol sidebarlar çok boş. Yorum kısmı özensiz.
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, yorum kısmına şuan el atıyorum, içerikleri komple değiştirince temanın güzelliği daha çok öne çıkacaktır diye umuyorum. Post stories kısmı için son yazıların kronolojik sırada instagram storyleri gibi sıralanmasını amaç edindim, sonraki güncellemede tıklayınca yazıya gitmesi yerine jquery ile bir aksiyon katmayı düşünüyorum bakalım
Genel olarak tema güzel.. Stories kısmını geliştirirseniz süper olur. Tebrikler ederim sizi umarım kabul edilir hocam.
Teşekkürler değerli görüşleriniz için hocam, Post stories kısmı için son yazıların kronolojik sırada instagram storyleri gibi sıralanmasını amaç edindim, sonraki güncellemede tıklayınca yazıya gitmesi yerine jquery ile bir aksiyon katmayı düşünüyorum bakalım
çok güzel elinize sağlık hayırlı satışlar
Teşekkürler hocam, beğendiğinize sevindim
Kaliteli bir iş çıkarmışsınız, elinize sağlık
Teşekkürler hocam, beğendiyseniz ne mutlu