LCWde fiyat yükseltirse bu millet ne yapacak?
Tamam kod yazmak kolay bir şey değil ama serbest piyasa değil mi kardeşim benim?
Arabamın bir arızası oluştu servisi 10 bin çekti mesela ama ben sanayide cillop gibi yaptırıyorum çok daha ucuz bir miktara.
Arabanın hayati önem taşıyan bir parçası olsun bunu özel yazılım olarak düşünelim. Ona istediğin fiyatı ver insanlar gider yetkili servisinden isterse alır çünkü özel bir parçadır o.
Ama arabanın herhangi bir parçası olsun giderim sanayide yaptırırım servise gitme gibi bir zorunluluğum yok. Sosyal bir devletiz insanlar istediği şeyi istediği paraya satın alabilir buna karışamazsınız.
Sizinkisi de kod diğerleri de kod. Ortaya farkınızı koyun insanlar sizi tercih etsin ama kolaya kaçıp ben 12 bin liraya satıyorum ama benim sattığım şeyin aynısını 100 liraya yapıyorlar demeyin lütfen mantıken ucuz olanı alırız ve siz de fiyat yükseltirseniz yükseltirsiniz bunu lamborghini vs ford gibi düşünün. Siz forda diyorsunuz ki ya ben 3 milyon dolara satıyorum sen 50 bin liraya. Gel sen de 3 milyon dolara sat?
Böyle bir şey tamamen mantıksız müşterilerin seçim hakkını elinden alamazsınız.
Merhabalar,
Tamam ozaman siz kendi düşüncenizi savunun bizler de kendi düşüncemizi, sonuç olarak anketi 2 kişi oylamıyor. Çoğunluğun kararını görüyoruz.
İyi forumlar...