Güzel açıklamışsın teşekkür ederim fakat ne yazılımı bilmiyorum da aynısını bin liraya yapan varken müşteri zaten senin 12 bin liralık (?!) fiyatına güle güle ben başka yere bakayım çeker.
Aynısını 100 liraya yaptırabiliyorsam ve sonuçlarına katlanıyorsam 12 BİN LİRA vermem 100 lira veririm bu da böyle bir şey.
Çok garip ya ben bir müşteriyim 12 Bin lira bana aşırı pahalı geliyor ne olursa olsun o kadar fiyat veremem giderim aynı işlevsellik ile 100 liraya yaptırırım tasarımı kötü olur ilerde ufak ufak düzelttiririm zorla pahalıya satmak için konu açmışsınız bence karışmadığınız bir pazar payı kalmıştı.
Lütfen herkes işine baksın müşterinin cebine değil!
Ayrıca az çok bilgimle referanslarınızın kaynak koduna baktım 12 bin lira ben de vermem
Merhabalar,
12 bin dediğimiz sisteme başkası 11 bin fiyat vermiş. 1000 lira değil. Siz bizim ioncube ile şifrelediğimiz kodların açık kaynağını görebiliyorsanız bence burada harcanıyorsunuz. IonCube 10 çıkalı 1 ay oldu olmadı şiz decode başlamışsınız. Bizim kaynak kodlarımıza bakabildiğini söyleyen sizi tebrik ediyorum. Hayal dünyanızda başarılar dileriz.
İyi forumlar...