Merhaba, öncelikle elinize sağlık çok güzel tema olmuş.
Şayet güncelleme yaparsanız bir kaç tane nacizane tavsiyem olacak;
1- Footer sağ divde bulunan tags kısımları bence olmamış. Tüm kurumsallığı bozmuş.
2- Site içerisindeki tüm görseller aynı boyutlarda olsun. Yani orantılı olarak büyüsün veya ufalsın.
http://prntscr.com/h0xl3h Mesela kullanıcı siteye sadece 400x600 px boyotunda footoğraf yükleyecek ve sitede çıkan yere göre 200x300 vs gibi orantılı ufaltılacak ve bu şekilde görüntülenecek. Bu linkteki yere ekstra uğraşiıp yatak bir fotoğraf koyması lazım. Ayrıca sanıyorum üstüne başka bir post gelince o post yan tarafa geçecek ve yatay fotoğraf kare alanda kötü gözükecek. Anlatabilmişimdir umarım.
3- Anasayfada başlık altında özet yazı çıksa mesela 190 karakter sınırı koysanız, yazı içierisndeki ilk 190 karakteri otomatik buraya çekse? (bu şekilde de güzel ama vbelki olabilir ama tam tersi direkt siteyi de boğar, çok karıştırır belki bilemedim. )
4- Yazı altındaki ilgili yazılar kısmının rengi gri olmamış. Ansayfada ki gibi her kategori hangi renkteyse o renklerde olursa güzel olur sanki.
5- Yorum ve üye kısmında captcha ekleyerek biraz daha güvenli kılabilirsiniz.
6- Üye olma sayfasını sanırım değiştireceksiniz, bu şekilde kalmayacak?
7- Yazar sayfasında da görseller yatay çıkıyor ve bir şey anlaşılmıyor

Yine aynı şekilde etiket kısmında da çıkan sonuçlar yatay
Son olarak tekrardan elinize sağlık. Oldukça beğendim temayı. Uzun zamandır bu tarz bir temaya denk gelmemiştim.