Aynısını halk bank ta yaşadık.
Şeref yoksunu vatandaş birde günlük çekim limitini bildiği için 23:59 da ve 00:01 de olmak üzere 3000 tl yi götürdü.
E tabi itiraz ettik
Uzatmayayım parayı aldık ama 4 ay kadar sürdü.
Umarım geri gelir, AKBANK bu konularda çok zayıf. Sayfalarında binlerce bu şekilde konu okuyorum .
Şaibeli durumlar var akbank çalışanımı yapıyor bu durumu diye düşünmüyor değilim . İşlemler olup bittikten sonra akbank mesaj atıyor güvenlik nedeni ile şifreniz değişmiştir diye .
Bankayı arayıp bu işlem bana ait değil demeniz gerekiyor banka var olan kartınızı kapatıyor ve süreci başlatıyor. Evet paranızı geri alıyorsunuz fakat 2 ile 4 ay gibi bir zaman aralığında geri iade oluyor.
Kartınızın kopyalanma gibi güvenliğini banka sağlaması gerektiği için banka kişiyi bulamasa dahi kendi kasasından sizin paranızı iade ediyor.
Geçmiş olsun.
Kartlarımı kapatamam ama değişim talebinde bulundum, şu an eski kartlarım kapandı zaten. 4 ayda çok uzun bir süre ama zorluk çıkarmasalar iyidir .
acaba hangi atm den yatırdınız gidip oraya bakın bankaya haber verin şubeye baksınlar
Hangi atm olduğu bilgisini verdim zaten, fakat halen çalışıyor bir kaç kişi daha dolandırılmalıki üstüne düşsünler
bi tanıdığım 5000 lira sını çektiler. avukatla gerekli işlemleri yap.bikaç ay sürer ama alırsın.sadece üşenip avukat gitmemezlik yapma. faizinide talep edebilirsin
Avukat ile falan uğraşmak beni bayağı yorar, durum ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Akbank genel merkezede harcama ihtirazı ve durumu açıklayan bir dilekçe gönderdim .