Eleştirim sadece temanın desktop sürümünde en üstteki menüler. Samples ile alt alta açılan, sonra da sağa kayan. Sence de emanet gibi durmuyor mu dostum? Şu temaya o menü gitmiş mi yani?
Teşekkürler hocam geri dönüş için, herkes o kısımı eleştirmiş oraya el atmak lazım o zaman

Henüz sunmadım temayı, eleştirilerinize göre eksik yanları giderip öyle sunmak istedim ve doğru yaptığımı yönlendirmeleriniz sayesinde anladım, teşekkürler
Tema güzel gibi ama tasarım kısmı zayıf kalmış maalesef umarım bu yüzden geri çevirmezler. Yazılım kısmında gördüğüm eksiklikler ise haber, galeri, video blog hepsinde aynı şablon kullanılmış bu kategorilerin hepsi için ayrı şablon oluşturmak, hatta her kategori için 3-4 tane farklı şablon oluşturmak kabul görmesi ve satış oranı açısından önemli. Siz bu şekilde gönderdin yine de onaya umarım kabul görür.
Edit: satışta şuan 4 tane psd tasarımım var uzun bir aradan sonra 5.ciyi gönderdim ama kabul kriterlerini baya zorlaştırmışlar 4-5 kere revize istediler sonunda pes edip bıraktım 5. tasarım üzerinde çalışmayı
Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için, ilk temam ve ilk tecrübem olduğu için zamanla eksiklikleri görüp gelişteceğimi umuyorum

Video ve Galeri kategorileri için özel bir şablon oluşturup sunacağım ilerleyen güncellemelerde zaten
Demo içerik canlı durursa bu tema olur gibi bence umarım kabul edilir hocam
Evet o kısıma muhakkak el atacağım hocam, içerikleri kısmetse bugün komple değiştiriyorum
Çok kaliteli ve profesyonel duruyor hocam ellerinize sağlık
Teşekkürler hocam, beğendiğinize sevindim
google page speed'e çok bakma hocam. çoğu themeforest teması vasat skorlar alıyor. Sen siteyi canlı tutmaya çalış kullanıcıların gözüne tatlı gelsin tema. Başarılar..
Edit: Bu arada menü güzel ama alt menü çok kötü bence. Baştan savma olmuş ve çok ufak. Orayı düzenlemenizi öneriyorum
Teşekkürler hocam geri dönüş için, içerikleri bugün komple değiştirip daha canlı birşeyler koyacağım inşallah

Herkes menü kısmını eleştirmiş oraya el atmak lazım o zaman

Henüz sunmadım temayı, eleştirilerinize göre eksik yanları giderip öyle sunmak istedim ve doğru yaptığımı yönlendirmeleriniz sayesinde anladım, teşekkürler
Gayet hoş bir tema, bu hali bile pek çok temadan daha başarılı. Themeforest'e çıktığı zaman haberdar ederseniz seve seve alırım, elinize bilginize sağlık.
Teşekkürler hocam, beğenmenize sevindim

Merak Edenler olabilir diye diğer header seçenekleri;