Merhaba, i5 3470 işlemci ile birlikte Asus P8H61-M LX R2.0 model anakart kullanıyorum 4 gb x2 1600 mhz ram mevcut aynı zamanda msi ge force gtx 750 ti msi ekran kartım var. Şöyle bir problem yaşıyorum; pc kapattım diğer gün pc'yi açtığımda ekran gelmedi. Açılış sesinden yaklaşık olarak 8-9 saniye sonra tekrardan farklı bir bip sesi geldi ve bu durumdan yaklaşık olarak 8-9 saniye sonra ekran kartı fanları daha hızlı çalışmaya başladı. Ekran kartında problem olabileceğini düşünerek ekran kartımı farklı düşük bir kartla değiştirdim ekran geldi çıkardığım kartı ise garantiye gönderdim problem olmadığını 3 farklı bilgisayarda performans vs. testleri yaptıklarını söylediler. Bunun üzerine power da sıkıntı olabileceğini düşünerek power'ı değiştirdim ve problem olduğunu düşündüğüm gtx 750 ti ile birlikte ekran geldi tahmini olarak 6-7 gün bu şekilde sorunsuz kullandım sonrasında 8. gün pcyi açtığımda tekrar ekran gelmedi ve yukarıda belirttiğim durumları aynen yaşadım. Sonrasında tekrar power'ı değiştirdim yine 6-7 gün sorunsuz bir şekilde kullandım. Burada sorun ne olabilir sizce sürekli power değiştirme gibi bir durum zor anakartta sorun olabilir mi? yada ekran kartında servisin gözden kaçırdığı bir sorun olabilir mi? yada diğer donanımlarda (Ek olarak 2.power değiştirmem de evin elektrik tesisatında yaşanabilecek dalgalanma sonucunda böyle problemler yaşayabileceğimi düşünerek pc yi UPS' e bağladım ancak aynı sorunu verdi.) işin ehli arkadaşlardan yardım rica ediyorum