Üzüldüm hocam. 10 yıl kadar önce bende de hastalık hastalığı vardı ve o dönem okumuştum en kötü hastalık diye. Öyle şartlandırınca kendini gerçekten hasta olabilirsin falan diyordu. Stresten ötürü sürekli midem ağrıyordu kafamda kurmadığım hastalık çeşidi kalmıyordu.
Sizin gibi bende motor kazası geçirdim kolum kırıldı sol dizimle de minibüse vurdum da düştüm yere 10 sene oldu kaza geçireli. Benim de sol dizime baktılar birşey yoktu. Son zamanlarda mesela eğilip kalkarken katır kutur ses geliyor kemik oynuyor gibi oluyor. Ayrıca 4-5 ay önce dizin arka kısmında bir şişlik oldu antibiyotik krem ile indirdim. Eczacı arkadaşıma sorduğumda kist dedi o önerdi kremi. Böyle sıkıntılar olunca acaba o kazadan mı hasar kaldı diye düşündüm.
Bende de maalesef doktor korkusu var ilaç falan da içemiyorum. Ama bu kadar dert ediyorsanız gidin doktora eğer hasta değilseniz yenebilirsiniz bu sayede hastalık hastalığını.
Geçenlerde babamın sırtından göğsüne kadar yayılan koyu bir kızarıklık oldu. Biz dedik eyvah ne yapacağız kim bilir ne bu şimdi diye kara kara. Gittik doktora Zona hastalığı dedi stresten vs. oluyormuş. İnsan hasta olduğuna sevinir mi? Yüzümüz güldü valla şükür dedik buna daha beteri olmadığı için.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Daha önce bende de bu korkular olduğu için üzüldüm durumunuza. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur ve rahatlarsınız.