Arkadaşlar Merhaba,

21 adet konu başlığı belirli anahtar kelimeler hakkında, her biri 300 kelimeden oluşan makale ihtiyacım bulunmakta. Daha önce R10'da dahil olmak üzere birçok platformda makale yazdım. İşlerim nedeniyle bu kez yazmak yerine alım yapmak istiyorum.
  • Sürekli tekrarlayan ve anahtar kelimelrin sürekli anlamsızca geçtiği türden içerikleri kabul edemeyeceğim. anahtar kelimelerin yazı içeriğinde dağıtılmış olarak birkaç sefer geçmesi yeterlidir.
  • İçerikliklerin kesinlikle özgün olması gerekiyor. Kontrol edilecektir.
  • İçerikler, azami şekilde Türkçe gramer yapısına uygun olmalı. Devrik cümle kullanmaktan bahsetmiyorum. Mümkün olduğunca anlamlı, noktalama işaretlerine uygun, anlatılan içeriklerin paragraflar halinde yazılmış olmasını rica ediyorum.
  • Her bir başlık için içerikler bir metin editörü programında (MS Word, Open Office veya benzeri) yazılarak ayrı dosyalar halinde hazırlanmalı.
Arkadaşlar ödeme iş teslimi içerikller teslim edildikten ve kontrol edildikten sonra yapılacaktır. Aksi bir durum için lütfen mesaj atmayın. Ödeme EnPra ile yapılacaktır ve görderim için bir banka kısıtlaması yoktur. Teslimatı en erken 23 Ekim 2017 tarihinde kabul edebileceğim. (Bu tarihte içerikleri kontrol edebileceğim)
21 tane 300 kelimelik yazı için 70 TL ödenecektir.
İlginize teşekkür ederim.