Bazı kişilerin mağduriyetleri gidermiş olması huylarının değiştiği manasına gelmiyor.Bazı kişiler hakkında sürekli şikayet konusu açılıyorsa ayrıca sürekli yeni mağdurlar oluşuyorsa ve aylar sonra da mağduriyetler gideriliyorsa bunları yapan kişilerin forumda bir yeri olmamalıdır.
Zira yüz binlerce lira iade yaptıkları söylenen üyelerin o iadeleri yardım amaçlı değil onlarca üyeyi mağdur ettikleri için yaptığı unutulmamalıdır.Üstelik aylar sonra yapılan iade tutarının yapılan kdv ve sözde diğer hizmetler adı altında 4/1 lik kısmının eksik yapıldığı da bir gerçektir.
Zaten mecbur kdv kesmek zorundalar zira kesmiyorlarsa suçtur.İnsanlar aylar sonra verdikleri paranın en az %18 lık kısmını eksik alıyorlarsa iade yapanlara teşekkür mü etmeliler saygı mı duymalılar.
Önemli bir noktaya parmak basmışsınız hocam. Geri iade sanki cepten yapılmış gibi bir izlenim var, kişi sonucu bile bile topluyor parayı baştan. Sonra adamın parasını kesinti ile geri veriyor. Şimdi bunu bir kez yapar insan anlar. V2 dediği işten insanlar muzdarip, v3 olmuş muzdarip, mobil uygulama işi zaten kanayan yarası forumun. Çekirge bile 2 sıçrar demişler.
Ben yine iyi düşünerek yönetimin mağduriyetler giderildikten sonra kişiye ticaret yaptırmayacağı fikrindeyim. Yaptıkları mağduriyet vurgusu sanırım bunun için. Yoksa arada bir organik bağ olduğu kesin, yoksa 'mağduriyetin yoksa sus' demelerinde başka bir kayda değer husus göremiyorum.