Gürcistanda arabalar inanılmaz ucuz. Türkiye piyasasını bozmamak için doğal olarak bir sürü resmi engel var. İmkanım olsa şu yolları deneyip ben de alırdım. Tvsiye isterseniz: 1: Gürcistanda iş yapan birçok Türk firması var. Koşullarınız elveriyorsa 1 yıl gürcistanda çalışmayı göze alın. zaten 6 ay sonra OTURUM alacaksınız. Bu da, araba almak için ihtiyacınız olan şey. hem orada yaşarken gürcüceyi de öğrenirsiniz. araba ve arsa almak vb işler için Türk aracılar da var. Ama en iyisi yerinde görüp tecrübe kazanmak. 2: tatuta (
http://www.tatuta.org/?lang=tr&) gibi bir platform üzerinden Gürcistana gidip bir çiftlikte çalışın. Tabii ki yaşam düzeniniz işiniz zamanınız elveriyorsa. Yukarıda saydıklarımın aynısı bu konu için de geçerli. Oturum alıp kendi arabanızı kendiniz satın alabilirsiniz. Şu anda Gürcistanda iş yapan birçok Türk var. Büyük ve küçkbaş hayvancılık ve tarım açısından Gürcistanın bazı avantajları var. Eğer türkiyeye et getirecekseniz büyük paralar kazanabilirsiniz. Bence en makul yollar bunlar. İmkanlar el verse Gürcistan - Türkiye arası tarım hayvancılık işiyle uğraşırdım.