Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Seneler önce senin yaşlarında akciğerden 2 ciddi ameliyat geçirdim. İnternetten araştırdığımda bende sonunun kansere kadar gittiğini düşünerek hayat bağlarımı kestim. Ama sonradan öğrendim ki internet üzerinde çok kirli bilgi var. Şükürler olsun şu an sağlıklı bir şekilde yaşantıma devam etmekteyim.
Sana gelecek olursak. Belkide daha önce almış olduğun bir darbe ödem yapmış olabilir ve oda kist gibi yapılaşmalara sebep olabilir (bu sadace bir örnek teşhis gibi düşünme). Ayrıca Allah korusun ama dediğin gibi bir sorun olsada geciktirmenin sana bir katkısının olmayacağına emin olabilirsin. Başka bir açıdan düşünecek olursak kanser gibi bir yapı olmasa dahi orda kistin kemik yapısını bozup ileride yürümende zorluk yaratacak bir sorun oluşturmasına sebep olabilir. Belki 3 günlük bir tedavi yerine ileride daha büyük bir sorunla karşılaşabilirsin.
Benim 2 ameliyat geçirmemin sebebi ameliyat olana kadar korkudan hastaneye hiç gitmememden kaynaklanıyor. Daha önce gitsem belki fark edilecekti ve daha az sıkıntı çekecektim. Ama ameliyat sonrası sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım. Tavsiyem git kontrolüne bir an önce. İçini ferah tut seni çok iyi anlıyorum. Korkularını yen desemde bunu destek almadan yapamazsın ama en azından korksanda git ve bütün tahlillerini yaptır. Burada bunu demem ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama bu konuda internete güvenme.