Geçmiş olsun kardeşim. Bu arada bir Psk. Dan. olarak yazıyorum.

Öncelikle hipokondriyazis meselesine öncelik vermelisin. Bir uzman desteği kesinlikle almalısın. Bu konuda çalışan psk. veya psk. dan. arkadaşlarımız vardır muhakkak sana yakın bölgede. İmkanın varsa onlardan özel olarak destek al. Hipokondriyazis tanın var mı bilmiyorum ama bu konuda problem yaşıyorsan, hayatında ki olumsuzluklardan ziyade hipokondriyazisin oluşturduğu duygu ve düşünceler seni daha çok yıpratabilir. Başka deyişle "hava yere kendini yıpratmak" olur bu durum. Bunun için uzman desteği çok önemlidir. Bu konuyu aştığında hayatında ki sorunların çoğu kalkacaktır.

İkinci olarak kemik kanseri noktasında doktorunla irtibat halinde olman gerektiği Hipokondriyazis tedavisi ile daha benimseyeceğin bir durum olacak. Ancak bu konuda da şimdiden adım atarak doktorunla sıkı irtibat halinde olman önemlidir. Hatta alternatif tıbba inancın varsa bu konularda bitkilerle uğraşan birine ulaşmana yardımcı olurum. Birçok kanser hastasından tedavi olduğuna dair olumlu dönüt duydum. Kendinde araştırabilirsin ama bu tavsiyem bir psk. dan. olarak değil, forum arkadaşı olaraktır.

Forum arkadaşı olarak bir diğer tavsiyem muskaya şuna buna para döküp paranızın sömürülmesine izin vermeyin. Dini değerleri benimseyen ve yazılan muskaların insan üzerinde etkisi olduğuna inan biri olarak şunu söyleyebilirim ki piyasa da parayla bu işi yapanların çoğu paranız için yapan sahtekarlardır. Eğer dini açıdan (şimdiki durum ve ölüm sonrası vs.) konularda destek almak istiyorsanız paranızı dökerek değil, samimi ve halis (tabiki dini ilimleri bilen) insanlara sorarak bilgi edininiz. Bu durum size 40 muskadan daha fazla psikolojik olarak rahatlacaktır.

İST Avrupa yakasına kısa bir seyahatim olacak, B.çekmece tarafına eğer isterseniz bir çay içip sohbet edebiliriz ayarlayabilirsek hem tanışmış oluruz hemde bu konularda muhabbetimiz ve dostluğumuz oluşur. Çok yoğun bir zaman dilimi olsada inş vakit ayırırım size. Allah yardımcınız olsun ve yeniden geçmiş olsun...