Öncelikle geçmiş olsun hocam. Psikolojik olarak kafanda bazı şeyler kurup sürekli olumsuzu düşünüyorsun. Yaşamayı seviyorsun, ancak sürekli bir ölüm korkusu içerisindesin. Ölümden herkes korkar, ancak sen takıntı haline getirmişsin. Hastalanırsam, hasta olursam Allah etmesin kötü bir hastalığa yakalanırsam diye sürekli endişe ediyorsun, vücudunda bir yer ağrısa hemen aklına kötü bir hastalığa işaret mi acaba diye düşünceler geçiyor çünkü tüm bunların altında ölüm korkusu yatıyor. Öncelikle iyi bir psikiyatri klinigine gidip tüm bu sıkıntılarını anlatmanı ve düşüncelerini çekinmeden doktor ile paylaşmanı öneriyorum. Gerekli tedaviye başladıktan sonra ölüme kendini alıştırmaya çalış. Yani; "herkes ölecek bugün yada yarın. Kimse bu dünyada kalıcı bir yere sahip değil. Ölüm Allah'ın emri ve sadece ben ölmeyeceğim diye kendini buna inandır.
Yarın hastaneye gidip bacağın için gerekli kontrolleri ve muayeni yaptır. Göreceksin ki Allah'ın izniyle birşey çıkmayacak.
Ayrıca ihtimal veriyorum; diyelim ki ciddi bir hastalık çıktı. Hemen tedavine başlarsın ve geç kalmadan hastalığın ilerlemesini önlersin. Hayatta ne olursa olsun umudunu kaybetme, asla karamsar olma ve asla pes etme sonu misal veriyorum ölüm bile olsa. Hem Ölüm yok olmak değildir ölüm geçici bu dünyadan asıl dünyaya göç etmektir.
Dediğim gibi İlk önce yarın hasteneye gidip muayeni yaptır ve hemen iyi bir psikiyatri doktoruna gidip bu sıkıntılarını anlat Allah'ın izni ile bu sıkıntıları aşacağına inanıyorum.
Son oalrak tekrar çok geçmiş olsun.