GSM : Avea (fiyat/performans)
Banka : Enpara / Garanti Bankası (kredi kartı vs ekstra özellikleri olsa kesinlikle sadece enpara, ama diğer işlemler için vs sadece garanti bankası)
Telefon : Xiaomi (fiyat /performans)
PC : Monster (işimiz bilgisayar, kaliteli ve sorunsuz olması lazım.)
Beyaz Eşya : Bosch (bir kere al ömür boyu kullan)
Kargo : Yurtiçi (iyinin kötüsü)
Teknomarket : webdenal (Aslında kendini açık ara ön plana atan bir marka yok. Bu çok büyük dezavantaj. Bir ürün için internetten araştırmasını yapıyorum. En uygun fiyat neredeyse veya karta kampanya filan en iyi neresi yapıyorsa oradan alıyorum. Genelde webdenal uygun oluyor fiyatları ve bir problem yaşamadım şuana kadar)
Giyim : YKM (fazla çeşit var, mağaza mağaza dolaşmıyorsun)
Klasik Giyim : Damat (outlet mağazası oldukça iyi ve uygun)
Akaryakıt : Opet / Petrol Ofisi (Opetin wc'leri, çalışanları vs çok iyi. Lakin LPG'de iyi performans alamıyorum ben aygaz olmasına karşın. LPG alımında petrol ofisini tercih ediyorum bana daha kaliteli gibi geliyor bana. Ama LPG alacağım zaman genelde petrol ofisini tercih ediyorum)
İnternet Sağlayıcı : Turktelekom (kötünün iyisi. Lakin doğru stratejiyle yaklaştığın zaman tüm sorunlarınızı çözüyor. Tabii biraz yüksek mevkilere ulaşmanız lazım.)
Market : 3M Migros (ufak marketleri sevmiyorum. Ufak alacaklarım olunca mahalle bakkalımıız kullanıyorum hem gönlü olsun hem de o kazansın diye. Ama aylık yüklü harcamalarım için 3m migrosu tercih ediyorum, aradığım herşey var.)
Araba : Suzuki vitara 1.6 jlx 5K (kullandığım araç Tek kelimeyle "bir japon harikası".)