Brba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apple'da batarya bandı diye geçiyor. Telefoncu'da yaptırsın demedim zaten bana göre aracı firma ile Applecare'a gönderip ücreti mukabilinde yaptırması en doğru hamle olur.

Bu arada Apple'da çalışıyorum. Yeni başlayıp da gelir gelmez batarya sökebilen birine rastlamadım. Yaptığınız işi bilmiyorum ama kariyerinize genius olarak devam etmenizi önerebilirim. Saygılar...

Edit: İlgili video'da batarya bandı daha önceden sökülmüş.
hocam cidden merak ediyorum dalgamı geçiyon diye applede çalışıyorum diyorsun dediğin bildiğiniz üzerine apple hangi telefonu tamir ediyor direk sıfırıyla değiştirelim diyor ? 2k fiyattı sağlam telefon bir 50 tl için 2k paramı verilir akıl var mantık var ya

https://www.youtube.com/watch?v=7OHURODDbWk

bir çok örneği var batarya değiştirmek 3 dk bunu sizde biliyorsunuz ekran değiştirmek öyle ben hem ekran lcdsi ve batarya değişimi yaptım bir acemi olarak 6 dk felan bitirdim çünkü apple çok güzel tasarlamış sökümü basit

apple da çalışıyorsanız fabrikadan veya servistan uygun fiyata batarya temin edebilir misiniz arkadaşa ? eğer uygun olursa bende almak istiyorum sıfır aldıgım iphone 6 var ilerde kullanmak için istiyorum