SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok ya bizim insanımız akıllanmaz, mega ,kairos, titan ismi farkedermi? her defasından virüs gibi evrim değiştirip bizim kısa zamanda emek vermeden aşırı para kazanma hırsı olan insanlarımıza bulaşıyor.Daha bu yıl başında iş yerine dadandı questra diye, bir kişi referans dan köşeyi döndü diğerlerine anlata anlata dilimde tüy bitti 1-2 ay ödeme alan bu sefer bastı kredi 2. paketi yaptı şimdi g.tünün üstüne oturdu. yapmayın arkadaş üniversite mezunu olma ilkokul terk ol ama şu hesabı yap, yıllık bankaların %10-20 arasında faiz kullandırdığı bir ülkede %100+ kazanç nasıl olabilir? bu işi yapan adamlar enayimi bankadan %20 ile bile kredi çekse sana vereceği paradan da %80 kar etmiş olur, herkes aptal bir siz mi akıllısınız? Hepsi piramit, sistemin vurgun noktası var sistem tıkanmadan vurur gider.Anlatmaktan yazmaktan bıktım artık iyi olmuş diyorum.
Dediğinde haklısın titanda üretilen bir şey yok ve aptallık ama burada farklı bir olaydan bahsetmiş arkadaş... Hibe desteğiyle bir çiftlik kurulacağından ve anapara dahil paranın 1 yıl sonra 2.4 katına ulaşacağından yani %140 kar, çok ütopik gibi gözükse de bileşik faizde bu aylık %8 lik bir oranla kara denk geliyor. Bunu kazanmak zor değil... Gelelim banka kredisi hikayesine bu işten para toplayan adamlar milyonları toplayabiliyor, bankadan milyonluk kredi almak için gösterecek teminatı olmayabilir. İlk yatırım maliyeti için insanlardan para toplamak sanıldığı kadar aptallık değil. Söyle düşün, aynı vadede %10 kazanacağın bir iş için %8 borclanmak mantıksız mı ?

Bende parayı kesinlikle baskasına yatırmak taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın ama bu işlerde düşünüldüğü kadar zor değil matematiksel olarak. 1 Yılda parayı 2.4 katı yapmak demek ayda sadece %8 kazanmak demek yapılmayacak şeyler değil

MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz konuları gördükçe gerçekten bu ülke de namuslu kalmanın ne kadar zor olduğunu ve namuslu kalmayı başaranların ne kadar büyük bir iş başardığını daha iyi anlıyorum.

Proje Mercan'nın çiftliği

Sağlam Coder
Payonner hesap
25.000 lira reklam
3 yada 5 kişiye ödeme yap ki senden daha çok seni savunsunlar
1 yılda 3 yada 5 mılyon dolar çarp ve Tayland turizmine katkı da bulun.
O kadar parayla ben olsam kuzeye giderdim adamın tercihi orada bile yanlış, ben konu da bu paranın kazanılabileceğini savundum ama yanlış anlaşılmasın böyle bir sistemi savunmuyorum kesinlikle para da yatırmam sadece o parayı kazanmak gerçekten mümkün ticaretle bunu açıklamak istedim... Önemli olan seçtiğin yol, topladığın parayla ne yaptığın ve ne yapacağın , amaç dolandırmaksa dolandırabilirsin, amaç başkasının parasıyla para kazanıp kendini kurtarmak ve insanlara da kazandırmaksa bunu da yapabilirsin.