hocam merhaba orjinal ürünler hiçbiri yok bulamazsınız appleda orjinal adı altında satılan malların alayı sahte bir çok kezde kanıtlandı.Tecrübemde var kendi iphone 6 ımdada batarya sorunu vardı orjinal adı altında aldım bit pazarı malı çıktı telefonculardada satılan mal aynı bitpazarıda aynı istanbuldada eminönündemiydi neydi telefonların oldugu yer genel olarak oradan çıkıyor.Orjinal istiyorsan gideceksin hocam apple yollıcan telefonu sana bir bedel çıkarcaklar telefon sıfırıyla değişcek başta türlü olmuyor applede tamir diye birşey yok servislerinde.fabrikada tamir olup sıfırlanması olayı farklı olay.
http://www.hepsiburada.com/deji-ipho...-HBV000000GX0U
deji max diye bir batarya var iphone telefonlar için çokca araştırdım övenler çok fazla orjinal batarya gibi telefonda fark ediyormuş.O çin bataryalarından iyi oldugu kesin karar sizin telefonu satıp başka iphone 6da alabilirsiniz
yukarda verdiğim linki incelemeniz için veriyorum bakın o marka kafanıza yatarsa uygun fiyatlı bir n11 gittigidiyor felan bakın kupon varsa kuponla ucuza getirin takması çok kolay iphone batarya değişimi 3 4 tane vida var o kadar
Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Batarya değişimi yaparken eski bataryanın altındaki batarya yapışkanlarını sökmeniz gerekiyor. Yani değişim yaparken sadece cowling'i sökeyim, flexi çıkarayım ve yenisini takayım diye bir durum yok. Tecrübe isteyen bir iştir. Yanlış bir hamle ile batarya'yı delerek patlamasına sebebiyet verebilirsiniz. Telefonun şase alma riski de cabası.