zaynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çiftlikbank yatırımcısı olarak yazıyorum. 10.000 tl ile şirkete yatırımım bulunmaktadır. 10.000tl'nin bana aylık 1650 tl getirisi var. Paranızı ister anlık, ister biriktirerek çekebiliyorsunuz. 1.500 tl altı kazançta %1.8'lik papara şirketi kesintisi ve 1 tl havale ücreti alınıyor. Yatırmış olduğum parayı 6 ayda toplayabiliyorum. Geri kalan 6 aylık dilimde ise kâra geçiyorum. Şirket ile sadece 1 yıl boyunca kazanç sağlayabiliyorsunuz. Sonrasında yapmış olduğunuz yatırımlar şirkete kalıyor. Örnek verecek olursak 500 tane tavuk aldık, bu 500 tavuk 1 yıl sonra şirketin oluyor. 1 yıl sonunda herşey sil baştan oluyor eğer yatırıma devam edecek olursanız. Şirketin en güzel kazancıda bu olsa gerek. Yurt içinde en az 50 tane şarküteri bayileri bulunmaktadır. Şirket 1 yıldan fazla zamandır aktif olarak devam etmektedir. Ek olarak daha önce açılan ütopya gibi yada diğer türler gibi sanal değil hiç birşey. Şirket gerçek yatırımlar yaparak her açılışına üyelerini davet ediyor. Son dönemlerde televizyon kanallarında reklamları bile çıkmaya başladı.
Not : Kimseye güven vermek istemiyorum, benim riske edecek param vardı ve bu riske girdim. Düzenli olarakda ödemelerimi alıyorum. Soruları olan varsa aklım erdikce ve bilgim olduğu kadar cevap vermeye çalışırım.
Hocam bu sistem bu yılda 2,4 katına çıkarıyor paranızı. Sadece 1 yılda 2,4 kat geri ödüyor. Binlerce kişi var diyorlar, milyonlarca yatırım diyorlar (diğer forumda). Tahmin edin bu siteye sizce bu yıl kaç kişi ne kadar para yatırdı? Farzedelim 20.000.000 TL yattı, 1 yıl sonra bu para ile hem arsa alıp yatırım yapacaklar (ben söyliyim şuan çalıştığım firma fabrika yapıyor bu para ile 30 dönüm arsa alıp fabrika tesisi kurabilirsiniz). Benim çalıştığım fabrika toplamda 70 dönüm. Abi biz fabrika yapıp satıyoruz bu kadar kar etmiyoruz. Bu adamlar 20.000.000 TL ile yatırım yapıyor sonra bu parayı nasıl oluyorsa o kadar yatırıma rağmen 48.000.000 insanlara dağıtacak kar kalıyor ellerinde. Adamın kurduğu tesis ayda 4 milyon kazandırıyor. Daha sonrası ise en komik kısım, herkes parasını katladı ama kurulan fabrikanın sahibi robin-hood ruhlu oduğu için size her yıl 2,4 misli daha para dağıtıyor. Elinde hisse var mı? Bu firma borsada işlem görüyor mu? Bunun 10 yılı falan yok arkadaşlar ya yapmayın etmeyin.
EKLEME: Siz yazınca uyandım 1 yıl boyunca sistem sıfırlanıyor. 10.000 TL'yi 2,4 katına çıkardınız daha sonra 24.000 yatırıp yine riske giriyorsunuz isterseniz, kasa her zaman kazanıyor.

Kasadaki para dünden fazla ise bu sistem devam eder yıllarca. Daha sonra belli bir yerden sonra sadece 1-2 büyük yatırımcı çekmeye kalkıp çekemeyince sistem son voleyi vurup kapanacak. (Bu yazdıklarım tüm bu tarz sahtekar oyunlar içindir ve sizin şahsınıza özel değildir, bu tarz sahtekarlara para kaptıranlaradır. Hatamız varsa affola hocam)
Son olarak aşağıdaki sistem doğru mu hocam, 10.000 yatırdın paran 2,4 katına çıktı yılda yaklaşık, her yıl tüm parayı yatırıp tekrar 2,4 katına çıkardın paranı?
Yıl TL
0 10.000
1 24.000
2 48.000
3 96.000
4 192.000
5 384.000
6 768.000
7 1.536.000
8 3.072.000
9 6.144.000
10 12.288.000

Siz bu sistemin size 10 yılda sadece 10.000 TL yatırım ile 12.288.000 TL kazandıracağına inanıyor musunuz? Eyvallah yatırım yapıyorlar, açılış yapıyorlar? Hocam bu şirkette çalışan olsan maaşın 5.000 TL olsa 10 yıl çalışsan 600.000 TL para anca alırsın, bunda hiç çalışmadan 12 milyon tl almaktan bahsediyoruz. Gerçekten mantıklı mı sizce? Dediğim gibi kasadaki para dünden fazla oldukça bu sistem yürür sonra patlar. Bu kadar büyük kar marjı mümkün değil, imkansız.