MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben 2002 yılında webmaster dünyasına girdim.Yıl 2017 oldu.Toplam da 15 yıl geçti.Hep şunu savundum.Gençler sizlerin oyuncağı yada sitenizi güncel tutmak kullanacağınız kişiler değildir.Bu cümlem bütün webmaster forumları için geçerlidir.
O yüzden *******.com yönetimi 3 yada 5 ay sonra çöp olacak bir proje için hem sitelerinin marka değerini düşürmesinler hemde gençlerin vakitlerini almasınlar.

İyi forumlar.
Hocam şahsen *******nı neredeyse hiç kullanmıyorum. Şöyle düşünün, o dizini hayrına açmıyor sonuçta o siteye emek veriyolarsa sitelerini bir yere getirmek istiyorlar, ve para kazanmak istiyorlar ben gayet mantıklı buluyorum, nasıl paralı üyelik satışı var ise, veya webmaster araçlarını paralı üyelikler sayesinde kullanabiliyorsanız, böyle farklı bir şey ekleyip para kazanacak. Sevsenizde, sevmesenizde saygı duyulmasının taraftarıyım, 3 - 5 ay sonra çöp olacak kelimesini doğru bulmuyorum hem şevk kırıcı onlar için hem de güzel bir söylem olmadı. Neyin ne olacağını bilemeyiz fakat yanılma payı olsada ön görebiliriz. Ben de webmasterlığa 11 yaşında başladım, yıllarımı ve kendimi mybb'ye adayarak geçirdim "gençlerin vakitlerini almasınlar" sözü gerçek hayat için çoğu şeyde geçerli olabilir fakat internet ortamında özellikle webmaster olanlar için sözünüze katılmıyorum.