Hocam benim ki hastalık boyutuna gelmişti ve panik atak başlamıştı. Benimde işim hem fiziksel aşırı yorgunluk hemde zihinsel aşırı yorgunluk yapıyordu. Doktorun verdiği hap antidepresandır büyük ihtimalle sakın başlamayın. Resmen reçeteli uyuşturucu. Size tavsiyem psikolog bulun güzel. Devlet hastanelerinde ki bazı psikologlar gayet kaliteli. İnsanlar başlamadan önce deli miyim ben diyorlar genelde ya da ilk seanstan sonra boş boş şeyler dedi bidaha gitmem gibi yargılarda bulunuyorlar. Ama şöyle bir şey var ki siz kafanızı boşaltmayı bilmediğiniz için psikologların dedikleri saçma gelebilir en başta. Şöyle düşünün html bilmeyen biri diyor ki html den şu şu kelimeye şu şu linki ver. Siz ona hazırlayıp veriyorsunuz o ilk önce kodlara bakıyor saçma geliyor bir şey anlamıyor. Ama deneyince işe yaradığını görüyor.

Ekstra olarak papatya anason çayı karışımıydı sanırım o iki bitki çayını karıştırıp yatmadan önce için çok güzel bir uyku çekersiniz. Vücudunuzu rahatlatıyor uykunuzu getiriyor.

Yaptığınız işi severek yaparsanız da otomatikman yine yorgunluğunuz gider. Seviyorum ama yine yoruluyorum diyorsanız iş esnasında kendinize hedef koyun. Örneğin şunu şunu halledicem bugün diyin ve bunun sonunda güzel bi yemeğe gidicem vs vs. Değişik şeyler yapmanızda kafanızı dağıtmanız da yardımcı olabilir. Ufak bi mekanda canlı müziğe gidin bağra bağra şarkı söyleyin kimse duymaz zaten balık tutun başka şehirlere gidin kurslara yazılın vs vs. Ayna karşısında konuşmakta çok işe yarıyor bu arada hocam. Sabah ayna karşısına geçin ve kendi kendinize bugün mutlu olucam diyin ve bol bol gülün. Evcil hayvan almak, hayvan sevmekte stres azaltabilir. Kendinize değişiklikte yapabilirsiniz. Bir saç modeli değişimi sakal değişimi imaj değişimi insanlara iyi gelir. Eğer müslümansanız Allah’a sığınarak tüm dertlerin boş olduğunu her şeyin gelip geçci olduğunu. Sinirlenmenin kendinize zarar vermekten başka bir şey yapmayacağını anlayabilirsiniz. Hele o sabah namazlarının verdiği huzuru hiç bir deniz vermedi bana sHocam şuan aşırı derece de uykuluyum ama konunuza yazmadan edemedim. Yanlış bir şey dediysem affola. 18 yaşında panik atak hastası olarak diyorum gerçekten bir şeyleri düşünmek, işi eve getirmek, kendinize zaman ayırmamak zarardan başka hiç bir şey değiş.