Sanırım anlamadınız hocam.

Ama gerçekten de çok detaylı yazdığınız için teşekkür ederim.
Selim Işık hocanın videolarını izleyeceğim zaten lakin mesela
1. Dersi indirdim.
2,3,4 indirmedim.
5. Dersi indirdim..
--------
Mesela günlük olarak sürekli Alt,Üst vuruşları deneyeceğim. Çünkü ben kendimi tanıyorum hop diye atlarsam bir süre sonra sıkılır bırakırım. İlk 1-2 ay durmadan egzersiz yapacağım.
Aslında aklımda ki fikir şu olacak.
1. Ay egzersiz.
2. Ay Akor, tab ne geliyorsa sırada.
3. Ay egzersiz.
4. Ay sırada ne geliyorsa.
5. Ay Egzersiz + Sırada ki
Sürekli bu azimle çalışarak Mayıs ayına kadar en kötü 5-10 parça çalmak istiyorum.
Yok bunu unut egzersizi artık gitara elin alıştıktan sonra zaten her parça için ayrı yaparsın ki solo çalışacaksın muhtemelen. Buradaki egzersiz anlaşın senin muhtemelen gitara alışmak baabında olmuş, yapma. 1-2 ay kadar ellerin hızlansın birkaç nota ve 8-10 akor basımı öğren 1-2 ay içerisinde bunlar arasında farklı farklı geçişlerini hızlandır ondan sonra da kendini geliştirirsin.
Tab konusunuda aman sakın eğer çok zorunda değilsen tab olarak gitme, yani şöyle gitarda her bastığın aralığın/perdenin illaki bir atı vardır nota natural ya da diyez/bemol şeklindedir, bunu öğren bunun için de aralık kavramını öğren basit kavramlar bunlar bir günde teorik olarak öğrenirsin 1-2 ay içerisinde de tabla çalışacağın yerlerde aralığın adını nota olarak adlandırırsın böylece aynı tel üzerinde / oktavda kalmak zorunda olmazsın yani iş yine başa dönüyor Selim Işık derslerini ilk 1-2 ay parmak egzersizlerini yaptıktan sonra izlemen gerekir ama benim için teoriye gerek yok ben birşeyler çalabileyim bana yeter diyorsan 1-2 ay parmak egzersizi, nota ve akor arasında geçişlerini hızlandırma ve ritm/arpej kavramlarını bilmen sana yeter 2. aydan sonra da sadece parça öğrenirsin akor ya da nota/tab üzerinden yani 2. aydan sonraki egzersiz çalışmaların sadece parçalar üzerinden gider.