metapak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aydır ağzıma sigara sürmüyorum bu cihaz sayesinde. 6 yıldır içiyordum.
Bütçenizi, günlük sigara tüketiminizi söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim.
Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1,5 yıldır içiyorum nacizane tavsiyelerde bulunabilirim.
kalem tip olan elektronik sigaralar ile başlayabilirsin. Coil hazırlamak ile uğraşmayıp ilk etaplarda hazır satın alırsın. Sonrasında iyi bir makine ve atomizer alarak devam edersin. Hazır likit alırsan para yetiştiremezsin. O yüzden likit esansı alıp PG ve VG katarak kendine likit hazırlarsın. Likit için verdiğin para minimize edilir.
marquis07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaperesso Revenger öneririm hocam. çok memnunum cihazdan. çift pilli ama boyutu çok iyi.
Afiyet olsun hocam =)
DaYWaLkeR_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaporesso Revenger al çok kaliteli cihaz. Ben aldım bana esigara olayı sarmadı beni arkadaşa sattım. Doğubankta pil hariç 250 lira. Pili de n11 de sony vtc 6 alırsın 50 liraya çifti. Coil 3 adet 70-80 lira zaten. İçinde iki adet coil ile geliyor 1.5 ay civarı yeter sana. Likit olayına gelince ilk başta satın alır sonrasında kendin yaparsın. Hammaddeler.com da pg/vg karışımı satılıyor litresi 30 lira civarı. Aroma alıp yaparsın, gittikçe tecrübe kazanırsın iyi olur likitlerin.
Vaporesso Revenger'da karar kıldım görünüşüde gayet şık ve güzel gözüküyor, yurtdışı fiyatlarıda hemen hemen aynı neredeyse, fakat anlamadığım bir konu var ben daha öncedende aldım fakat bozdum nasıl yaptıysam, bu likiti içine koyup direk içmeye başlamıyormusunuz bunun extra ayarları falanmı var anlayamadım