tasarimmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sen bana "uyarı" diye özel mesaj yollayabilecek çapta değilsin haddini bil. (OKADAR ÇAPLISIN Kİ ALAKAN DAHİ OLMAYAN BİR KONUDA İĞRENÇ BİR KİŞİLİK SERGİLEEYCEK KADAR ADİ BİRİSİN BELLİ)

1- Adi herif lafını aynen iade ediyorum. (ADİ LAFI SİZE AZ BİLE SANA İNSAN BİLE DENMEZ. KİMLİĞİNİ ÖZELDEN NUMARANI YAZ ARAYAYIM. BURDAN YAZMAKLA OLMAZ. VARSA BANA HUSUMETİN ULAŞ BANA ÇÖZELİM.)
2- Karakteri bozuk lafını aynen iade ediyorum. (MODARATÖRLERE DURUMU BİLDİRDİM.)
3- Haklı falan değilsiniz. Üç kuruş para ödeyip sitelerinizdeki UTF-8 TR karakter ayarını bile hosting firması personeline yaptırmak istiyorsunuz. Ayrıca insanların ekmek yediği ticaret ünvanını karalamaya çalışıyorsunuz. (BELLİ Kİ SENDE HOSTİNG SATICISISIN VE GÖRÜYORUM Kİ SENDE ANİNDAHOSTİNG GİBİ GEÇMİŞTE SİZİNLE ÇALIŞMAK GİBİ BİR HATA YAPMIŞIM. AÇIKLA BURDAN İSMİNİ HOSTİNG FİRMANI VARSA)
4- Bana cevap yazmak düşer çünkü cahilliğiniz ile forumu kirletiyorsunuz, insanları karalıyorsunuz ve ağzınız çok bozuk. (MUHATTAPLIĞIM BİLE OLMAYACAK BİRİSİN ŞUAN İÇİMDEN SANA AĞIR KÜFÜRLER ETMEK GELİYOR. HATTA KARŞIMDA OLSAN BU HAKSIZLIĞINA KATRŞI AĞZINI BURNUNU KAN İÇİNDE BIRAKIRDIM. KÖTÜ PİS KALPLİ KİŞİLİKSİZ İNSANALRA TAHAMMÜL EDEMİYORUM ÇÜNKÜ EVREN SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN KİRLENDİ.)
5- "Anında Hosting" diye bir şirket olduğunu bu konuyla öğrendim. Ne müşterisiyim ne de tanıdığı, arkadaşı. Benim hiçbir Türk hosting firmasıyla işim olmaz Türkiye'de iş yapmıyorum. (DİNSİZ BİR ARKADAŞ OLDUĞUNU TAHMİN ETMİŞTİM.)
6- Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez. Ama yine de söyleyeyim burada hak yiyen sizsiniz. (EĞER KİMSE KİMSENİN İNANCI İLGİLENDİRMEZSE ŞU TEZATLIĞINIZLA SİZİ İLGİLENDİRMEYEN BİR KONUDA BİLGİNİZ OLMADAN BURDA AHLAKSIZCA FİKİR VE İTHAMLARDA BULUNUYORSUN.)
Bana ettiğin hakaretler şöyle;

1- Adi herif
2- Sana insan bile denemez
3- Karakteri bozuk
4- Sana ağır küfürler etmek istiyorum
5- Ağzını burnunu kan içinde bırakırdım
6- Kötü, pis kalpli, kişiliksiz
7- Dinsiz
8- Ahlaksız

O kadar cahilsin ki, şu an bu sayfanın ekran görüntüsünü alarak sana kişilik haklarıma saldırdığın için maddi ve manevi tazminat davası açabileceğimi akıl edemiyorsun.

Sana dava açsam, kendini savunmak için tutacağın avukata UTF-8 karakter hatasını düzeltmediği için şikayet konusu açarsın.

Ne cevap vermeye, ne de yazdıklarının okunmasına değmezsin.