Merhabalar ,btc-tr.com internet sitemizin ilk yazısını yazıyoruz.Oldukça heyecanlıyız ,konumuz bitcoin ile hosting,domain ve sunucu almak.
İnternet dünyasında yer altı işler yapanların çoğu gizlilik sıkıntısı çekmektedir ,bu gizlilik sıkıntılarını aşmak için kripto paralar yardımıyla iz bırakmadan alışveriş yapmak oldukça popülerleşti.
Bitcoin ile ödeme kabul eden şirket Türkiye de hiç yok denilebilir.En azından ben karşılaşmadım ,dünya genelinde namecheap.com oldukça popüler
Namecheap ,bitpay altyapısı kullanarak geçtiğimiz günlerde Bitcoin ile alışveriş yapılabileceğini kullanıcılarına duyurmuştu ,bu hizmeti denemek için indirimde olan domainlerden deneme için bir tane aldım ve hiç bir sıkıntı çıkarmadı benim için.Bundan sonrasını adım adım listeleyeceğim.
1-) İlk olarak namecheap’a giriş yapalım eğer hesabımız yoksa 45 saniye gibi bir sürede oluşturabiliriiz.

2-)Hesabımıza başarılı olarak giriş yaptığımızı varsayıyorum ,hesaba bakiye eklememiz gerekiyor.Profile kısmına gelip billing kısmından bakiye ekleme sayfasına girelim

3-) Bitcoin seçip next butonuna basalım ,ardından hesaba eklemek istediğimiz bakiye miktarını yazıp ilerliyelim.

4-) Karşımıza çıkan bitpay sayfasından istenilen wallet adresine ödememizi ister qr kodu okutarak ister manuel olarak yapabiliriz.

Aktarmış olduğunuz bakiye hesabınıza hemen anında yüklenecektir ,ardında alışveriş işlemlerinize devam edebilirsiniz.
https://btc-tr.com/bitcoin-ile-hosting-domain-ve-sunucu-satin-almak